Kate Middleton: Μάθαμε ποιος θα σχεδιάσει το νυφικό της!

Μετά από ένα σωρό θεωρίες και φήμες, τελικά αποκαλύφθηκε ποιος θα σχεδιάσει το νυφικό της Kate Middleton στον πολυαναμενόμενο royal wedding στις 29 Απριλίου. Σύμφωνα πληροφορίες του ξένου Τύπου λοιπόν, το νυφικό σχεδίασε η Sophie Cranston από το  βρετανικό label Libélula.

Για τη μέλλουσα νύφη, το όνομα Libélula πάντως, δεν είναι εντελώς άγνωστο, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο είχε εμφανιστεί σε γάμο φίλων στο Yorkshire φορώντας ένα βελούδινο μαύρο dress coat, δημιουργία του label.  Ποια όμως είναι η Sophie Cranston; Η 34χρονη σχεδιάστρια η οποία αναμένεται να ζήσει μια εμπειρία ανάλογη με αυτήν που έζησε ο Jason Wu όταν έγινε γνωστός μέσω της Michelle Obama, εργάστηκε σε high profile οίκους όπως στον Alexander McQueen και στη συνέχεια για την Alice Temperley, πριν ξεκινήσει το δικό της label το 2002 μια εποχή μάλιστα που είχε μετακομίσει στην Ανδαλουσία για να μάθει ισπανικά και φλαμένκο. Ξεχωρίζοντας με το ρομαντικό και bohemian στυλ στα ρούχα της, celebrities  όπως Emma Watson, Tamara Eccleston, και Jerry Hall έγιναν αμέσως  πιστές της πελάτισσες φορώντας τα φορέματα με τα  signature ζωηρά prints, το όμορφο και διαχρονικό κόψιμο και τις φόρμες που κολακεύουν τη σιλουέτα.
Ο λόγος πάντως που το Παλάτι απέφευγε –λένε πάλι τα δημοσιεύματα- ν’αποκαλύψει όλο αυτόν το διάστημα,  το όνομα του «εκλεκτού» fashion designer, ήταν για να προστατεύουν την Cranston από την πίεση που προκαλεί το κυνήγι του Τύπου. Το κυνήγι πάντως,  -εάν τελικά επιβεβαιωθεί ότι είναι η «εκλεκτή»- σίγουρα δεν θα το γλιτώσει μετά, αφού μέσα σε μια νύχτα θα γίνει η πιο διάσημη fashion designer στον πλανήτη.


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...