Η Φαίη Σκορδά έγινε μανούλα!

Περίπου στις 17:45, η Φαίη Σκορδά έφερε στον κόσμο τον Λιάγκα junior!  Το TLIFE μίλησε πριν από λίγο με τους ευτυχισμένους παππούδες! Η μητέρα της παρουσιάστριας μας είπε ότι όλα πήγαν καλά, η Φαίη με το μωρό είναι καλά και ότι τώρα περιμένουν να το δούν και αυτοί!

Είχαμε μεγάλη αγωνία αλλά ευτυχώς τώρα ηρεμήσαμε! Όλα πήγαν καλά" είπε στο TLIFE η μαμά της Φαίης η κ. Εύα Σκορδά."


Ο γυναικολόγος της Φαίης, Θάνος Παράσχος δήλωσε στο TLIFE
: "Η Φαίη γέννησε περίπου στις 17:45. Το μωρό γεννήθηκε 3 κιλά και 250 γραμμάρια και 50 εκατοστά. Ο Γιώργος ήταν παρών καθ'όλη τη διάρκεια του τοκετού. Μάλιστα έκοψε και τον ομφάλιο λώρο! Η μητέρα του μικρού, ενδεχομένως να βγει από την κλινική το Μεγάλο Σάββατο. Πρέπει να μείνει 4-5 ημέρες στο μαιευτήριο.Το μωρό πάντως μοιάζει στη Φαίη!"

Δίπλα στο ζευγάρι ήταν από νωρίς το απόγευμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!




 Το TLIFE εύχεται στον Γιώργο και τη Φαίη να τους ζήσει ο διάδοχος!





Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega, βρίσκόταν από νωρίς το πρωί στο μαιευτήριο "Γαία" . Στο πλευρό της όλες αυτές τις ώρες είναι ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας αλλά και οι γονείς της Φαίης που ήλθαν από το Κιλκίς για να είναι δίπλα στην κόρη τους την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Φαίη βρισκόταν εδώ και λίγες ώρες στο μαιευτήριο, κατόπιν συνεννόησης της με τον γυναικολόγο της Θάνο Παράσχο και όντως γέννησε περίπου στις 6 το απόγευμα όπως αναμενόταν να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της.


Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της βρισκόταν σε κατάσταση ετοιμότητας εδώ και μία εβδομάδα και δεν πήγαιναν πουθενά χωρίς το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα που θα χρειαζόταν η Φαίη για το μαιευτήριο.




 
 
Το TLIFE επικοινώνησε με την καλή φίλη της Φαίης, η οποία μας είπε πως η γνωστή παρουσιάστρια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες ήταν πολύ καλά και πολύ χαρούμενη. Η ίδια δήλωσε ότι η Φαίη ανυπομονούσε να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.



Η Φαίη από την πρώτη κιόλας στιγμή που γνώρισε και παντρεύτηκε τον Γιώργο Λιάγκα, είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια. Φαίνεται πως η αρχή έγινε...

Αναμένουμε την συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...