Ανακαλύψτε την ιδανική σας επιδερμίδα Με τη Sensai

H αίσθηση που προσφέρει το μετάξι στην επιδερμίδα είναι ασύγκριτη. Απαλό, δροσερό, θυμίζει ένα τρυφερό χάδι ή ανάλαφρο φιλί. Γι’ αυτό και θεωρείται εδώ και αιώνες μια πολύτιμη ίνα και χαρακτηρίζεται ως «δεύτερη επιδερμιδα».


Η πολυτελής μάρκα ιαπωνικής φιλοσοφίας Sensai, δημιούργησε πρώτη καλλυντικά προϊόντα βασισμένα σε αυτό το αποκλειστικό συστατικό, που προσφέρει βέλτιστη ομορφιά και απόλυτα μεταξένια επιδερμίδα.

Η Sensai, παρατηρώντας τις Γιαπωνέζες που ύφαιναν το μετάξι, ανακάλυψε ότι ενώ τα χέρια τους ήταν εκτεθειμένα σε σκληρές συνθήκες, παρέμεναν απόλυτα λεία, φωτεινά και ενυδατωμένα χάρη στις ευεργετικές ιδιότητές του. Μετά από εκτενή δερματολογική έρευνα και αφού ελέγχθηκαν πολλά είδη μεταξιού, η τεχνολογία της Sensai επέλεξε να χρησιμοποιήσει στα προϊόντα της το μετάξι Koishimaru, γνωστό και ως «πολύτιμος θησαυρός» που κάποτε προοριζόταν αποκλειστικά για την αυτοκρατορική οικογένεια της Ιαπωνίας.

Το μετάξι Koishimaru, έχει την μοναδική ικανότητα να προάγει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, ενός φυσικού συστατικού που υπάρχει στο δέρμα και είναι βασικό για τη διατήρηση μια υγιούς, ελαστικής και ενυδατωμένης επιδερμίδας. Συμβάλει επίσης στην αποκατάσταση της φυσικής επανορθωτικής ικανότητάς της.

Φανταστείτε μια αέναη, θρεπτική και πλούσια πηγή νερού, η οποία βρίσκεται στο βάθος του δέρματος και διατηρεί διαρκώς την επιδερμίδα ενυδατωμένη, ισορροπημένη και απόλυτα υγιή. Η Sensai παρομοιάζει αυτή την πηγή με έναν «ανεξάντλητο ωκεανό ενυδάτωσης».

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε την ιδανική επιδερμίδα με τη Sensai επισκέπτοντας το σταντ της σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. Εκεί θα σε περιμένουν οι εξειδικευμένες αισθητικοί, για να σου προτείνουν την ιδανική φροντίδα για το δέρμα σου ενώ, μέχρι το τέλος Απριλίου, μην χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από τις ειδικές τιμές των προϊόντων Sensai για να τα συμπεριλάβεις στην καθημερινή ιεροτελεστία της ομορφιάς σου!


www.yupi.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...