Τα λάθη μιας γυναίκας!

Μετά την απήχηση που είχε η προσωπική ιστορία μιας φίλης που σας έγραψα συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά τη δύναμη που κρύβουν οι καθημερινές βιωματικές ιστορίες. Γιατί περιέχουν την ενέργεια της αλήθειας και αυτό μας κινητοποιεί όλους. Και με το πλεονέκτημα της αμεσότητας του internet μπορεί ο καθένας να βοηθήσει με τον τρόπο του...
Να διαβάσει μια ιστορία, να πει τη γνώμη του, να προτείνει μια λύση κι ο ενδιαφερόμενος να πάρει τα μηνύματα και να τα επεξεργαστεί όπως νομίζει ή όπως μπορεί.

Για αυτό λοιπόν αποφάσισα να φιλοξενήσω στο blog μου και άλλη μια αληθινή ιστορία, από εκείνες που έρχονται στα mail του ΤLIFE και προκαλούν αίσθηση. Αναζητούν όμως και τη δική σας βοήθεια... Γιατί όταν είσαι μέσα σε μια κατάσταση τα συναισθήματα δεν σου επιτρέπουν να δεις όσο καθαρά βλέπει κάποιος τρίτος. Ο “έξω από την κατάσταση” είναι πιο αντικειμενικός και μπορεί μια φράση που θα πει να σε κινητοποιήσει τελικά...

Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για την Θ. Μια αναγνώστρια που η ιστορία της μας απασχόλησε γιατί είχε κάτι διαφορετικό από αυτά που συνήθως φτάνουν στο TLIFE.

Η Θ. ήταν παντρεμένη για εφτά χρόνια περίπου, έχει δύο μικρά παιδιά και ζούσε μία ήρεμη οικογενειακή ζωή. Παντρεμένη με έναν υπέροχο άνθρωπο όπως λέει, που την κατανοούσε, τη σεβότανε, της συμπεριφερότανε άψογα. Την αγαπούσε και το ένιωθε καθημερινά.

Όμως, το μέλλον της επιφύλασσε μια έκπληξη. Έναν άλλον άντρα που μπήκε στη ζωή της, στον επαγγελματικό της χώρο και όσο περνούσε ο καιρός αποκτούσαν οικειότητα. Η καθημερινή συναναστροφή στη δουλειά, έφερε έναν καφέ εκτός δουλειάς, διάφορα τηλεφωνήματα και τελικά κατέληξαν σε μια ερωτική σχέση που έδενε και τους δύο τόσο έντονα που σταμάτησαν να κρατάνε τα προσχήματα.

Ένιωσε πρωτόγνωρα. Ένιωσε πιο γυναίκα από ποτέ. Ήταν μονίμως ευδιάθετη. Στιγμές και καταστάσεις που η ήρεμη οικογενειακή της ζωή τόσα χρόνια της τα είχε στερήσει. Και κάπου εκεί, έχασε το μέτρο, ξέχασε τα όρια και ένα βράδυ μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε. Εγκατέλειψε παιδιά και σύζυγο ακολουθώντας τον έρωτα, το πάθος...

Εκείνος ελεύθερος, δεν ήταν παντρεμένος ποτέ και τρία χρόνια μικρότερός της. Φύγανε μαζί. Δεν σκέφτηκε τίποτα. Και για δύο ολόκληρα χρόνια ήταν εξαφανισμένη. Κανένα σημάδι ζωής στα παιδιά της. Δυο μικρά που ζούσαν ξαφνικά χωρίς την αγκαλιά και τα φιλιά της μάνας.

Δύο χρόνια μετά, ο καινούριος σύντροφος, άρχισε να αλλάζει. Η σχέση δεν απέδιδε τα αναμενόμενα. Το ερωτικό πάθος έσβησε και η πραγματικότητα όρθωσε το ανάστημά της. Άρχισε να σκέφτεται τα παιδιά της. Άρχισε να γεμίζει ενοχές. Κι όσο εκείνος άρχισε να γυρίζει αργά τα βράδια στο σπίτι τόσο εκείνη ένιωθε το λάθος να την πνίγει.

Έπαιρνε τηλέφωνα με απόκρυψη στο κινητό του άντρα της και μόλις άκουγε τη φωνή του το έκλεινε. Τόσο καιρό δεν είχε καμία επικοινωνία με κανέναν. Και τώρα, τόσο καιρό μετά δεν ξέρει τι να κάνει. Θέλει να γυρίσει στα παιδιά της, να ζητήσει συγνώμη από τον σύζυγό της, να γίνουν όλα όπως παλιά... Αλλά πώς; Πώς μπορεί να τη δεχτούνε πάλι πίσω; Γίνεται να τη συγχωρήσουν μετά από αυτό που τους έκανε;

www.tlife.gr






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...