Η επανάσταση στην αποτρίχωση

Αυτό το καλοκαίρι, απόλαυσε το πραγματικά άψογο δέρμα σου με τη νέα αποκάλυψη της Braun: την πρώτη αποτριχωτική συσκευή διπλής δράσης, το Silk-épil 7 Dual Epilator.


Το μυστικό της επιτυχίας του Silk-épil 7 Dual Epilator της Braun είναι η αποτριχωτική κεφαλή που αφαιρεί από τη ρίζα τρίχες τόσο μικρές, όσο ένας κόκκος άμμου πριν περάσει η αποτριχωτική λεπίδα, η οποία ολοκληρώνει τη διαδικασία απομακρύνοντας τις τελευταίες επίμονες τρίχες.

Το αποτέλεσμα είναι μία θαυμάσια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί ακόμη περισσότερο. Το Silk-épil 7 Dual Epilator είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στο νερό, ώστε να γίνει μέρος της τακτικής περιποίησης κάθε γυναίκας και να προσφέρει την πιο εύκολη και άνετη αποτρίχωση.

Η αποτρίχωση με τη χρήση νερού, επιτρέπει στο δέρμα να μαλακώνει και να ηρεμεί με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο πόνος. Έτσι, με μια απλή κίνηση, το δέρμα γίνεται ακόμη πιο μεταξένιο, αποτέλεσμα που κάθε γυναίκα ανυπομονεί να αποκτήσει.

Η κορυφαία δερματολόγος Dr. Petra Staubach, προτείνει το Dual Epilator ως μια ήπια για το δέρμα και πρακτική λύση: “Η αποτρίχωση αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα ώστε, με τον καιρό, να αναπτύσσονται πιο λεπτές και το αποτέλεσμα να διαρκεί για αρκετές εβδομάδες. Λόγω του ότι η συγκεκριμένη μέθοδος κάνει το καθημερινό ξύρισμα περιττή υπόθεση, μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος που μπορεί να προκληθεί από την αφαίρεση των επιφανειακών στρωμάτων του. Το Braun Silk-épil 7 Dual Epilator κάνει το δέρμα να δείχνει πιο νέο, ανανεωμένο με μια μόνο κίνηση, κάνοντας ορατή τη διαφορά σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης».

Χρειάζονται μόνο 30 μέρες για να δεις τα επαναστατικά αποτελέσματα που προσφέρει στο δέρμα σας το Silk-épil 7 Dual Epilator  της Braun καθώς, πλέον, το να διατηρήσεις το δέρμα σου λαμπερό, απαλό και μεταξένιο είναι μια εύκολη υπόθεση που δεν απαιτεί κόπο και διαρκεί.

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...