Ασυμμετρία Στήθους

Το σώμα μας δεν είναι συμμετρικό. Από τον κανόνα αυτό δε θα μπορούσε να ξεφύγει και το γυναικείο στήθος. Πάντα ο ένας μαστός δεν είναι απόλυτα συμμετρικός σε μέγεθος και σχήμα με τον άλλον. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η ασυμμετρία είναι αμελητέα και δεν ενοχλεί καθώς δε γίνεται αντιληπτή με γυμνό μάτι.
Όμως μερικές φορές οι διαφορές μεταξύ των 2 μαστών είναι εξόφθαλμη με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα και η γυναίκα να νιώθει άσχημα με την εμφάνισή της, να ντρέπεται να φορέσει ορισμένα ρούχα και μαγιό κτλ. Η λύση στην περίπτωση αυτή είναι η διόρθωση αυτής της ασυμμετρίας με επέμβαση που πραγματοποιείται από εξειδικευμένο γιατρό.

Εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε διόρθωση της ασυμμετρίας του στήθους, οι παρακάτω πληροφορίες θα σας προσφέρουν μια καλή εισαγωγή στην επέμβαση. Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και για τις προσωπικές σας ανάγκες, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν ειδικευμένο γιατρό.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο mylook.gr αποτελούν αποκλειστικά και μόνο την εισαγωγή στην παραπάνω μέθοδο μια και δεν εξασφαλίζουν το αποτέλεσμά της και φυσικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως καταλυτικός παράγοντας για την τελική απόφαση του αναγνώστη. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποφασίσει κάποιος είναι η ιατρική συμβουλή ενός έμπειρου και εξειδικευμένου γιατρού που θα είναι σε θέση να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και να κρίνει αν η μέθοδος ενδείκνυται για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά ή όχι. Οι συντελεστές του mylook.gr δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε επιπλοκή μπορεί να προκύψει από την παραπάνω μέθοδο στον ασθενή καθώς και για κανένα λάθος που προέρχεται από ιατρική πράξη.



www.mylook.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...