Belly Dancing: Μάθε περισσότερες κινήσεις και γίνε άσσος στον ανατολίτικο χορό

Η Φωτεινή Gadala γεννήθηκε στην Αίγυπτο και ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της σε ηλικία μόλις 3 ετών. Ασχολήθηκε με το χορό από πολύ μικρή και έφτιαξε ένα ολόκληρο πρόγραμμα εκμάθησης ανατολίτικου χορού. Το ασκησιολόγιό της είναι αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ανατολίτικου Χορού (M.E.D.W.OR.) για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές εξετάσεις.


Το Belly Dancing είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις γυμναστική. Ειδικά αν είσαι από εκείνες που βαριούνται τα γυμναστήρια και λατρεύεις το χορό, τότε βρήκες την εξάσκηση που σου ταιριάζει.

Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού Gadala

Βηματισμός Beledi Μέρος Πέμπτο

Μεταφέρω όλο το βάρος μου στο αριστερό μου πέλμα. Διατηρώ τον θώρακα σταθερό και μετακινώ την λεκάνη μου αριστερά παράλληλα στο πάτωμα συγκρατώντας και σπρώχνοντας από τον δεξιό γοφό.

Επαναλάβετε το ίδιο και έχοντας το αριστερό πέλμα. Προσπαθήστε να κάνετε για αρχή 30 και αργότερα σταδιακά 60 ή 90 επαναλήψεις.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Προσέχετε να εξασφαλίζεται την σωστή βασική θέση ώστε η εφαρμογή της τεχνικής να γίνεται με ελεγχόμενο τρόπο πίσω από τα γόνατα με το βάρος ακριβώς όπου απαιτείται ώστε να απομονώνεται η κίνηση με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια για την αποφυγή οποιοδήποτε πόνου ή τραυματισμών.

ΣΤΟΧΟΣ: Η εφαρμογή της τεχνικής απομονωμένα η σε συνδυασμό με άλλη τεχνική του κορμού σε πιο γρήγορες και διαφορετικές ταχύτητες.


/www.tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...