Ονειρεύτηκα ότι έκανα γυμναστική!

Σωματική ή ψυχική ανάγκη;
Ελπίζω να μην βλέπετε τη γυμναστική μόνο στον ύπνο σας, αλλά αν τη βλέπετε και στον ύπνο σας, κάτι σημαίνει αυτό. Έπειτα από έρευνα που έκανε γνωστό Αμερικανικό περιοδικό, παρακάτω θα βρείτε ποια είναι τα πιο «συνηθισμένα» όνειρα σχετικά με γυμναστική, που βλέπουμε και τι μπορεί να σημαίνουν.


1.Βλέπετε ότι κάνετε εκτάσεις σε χέρια και πόδια με άλματα; Έχετε ανάγκη από περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας. Μην τη χάνετε στην προσπάθεια σας να επιτύχετε τους στόχους σας.
2. Ονειρεύεστε ότι κάνετε κοιλιακούς; Δεν δίνετε την απαραίτητη σημασία σε κάτι που είναι σημαντικό στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να είναι η σχέση σας, η δουλειά σας ή κάποιο σχέδιο που έχετε στα σκαριά.
3. Μήπως, σηκώνετε βάρη; Μεταφορικά σημαίνει ότι επιδεικνύετε τους μυς σας, για να δείξετε στους άλλους, ποιος κάνει κουμάντο!
4.Κολυμπάτε...σε βαθιά νερά; Έχετε μεγάλη ανάγκη να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα σας. Έχετε ανάγκη από υποστήριξη. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό είναι το πιο κοινό όνειρο που βλέπουν ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους.
5. Κάνετε έλξεις; Είναι συμβολικό, και σημαίνει ότι πρέπει να καταφέρετε να «επιπλεύσετε» από μία δύσκολη κατάσταση που βιώνετε, όσο δύσκολο κι επίπονο κι αν είναι.
6. Έχετε πέσει στο στρώμα για πους-απς; Πρέπει να είστε πιο κατηγορηματικές και να παίρνετε περισσότερες πρωτοβουλίες.


Πηγή: www.queen.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...