Τα must have της φετινής ΄Ανοιξης

Μπορεί ο Μάρτης ακόμη να μην έχει σκάσει το φωτεινό του χαμόγελο, σύντομα όμως θα το κάνει και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμες να το υποδεχτούμε με τα κατάλληλα ρούχα.











  1. Οι πρώτες ανοιξιάτικες μέρες έχουν ανάγκη από ένα κρεμ, κομψό αδιάβροχο, που τελειώνει λίγο πάνω από το γόνατο. Είναι all time classic κομμάτι, ενώ φροντίζει πάντα να ταιριάζει με όλα τα ρούχα: από jean παντελόνια μέχρι chic φουστάνια.

2. Επενδύστε σε χαριτωμένες φούστες στο μήκος του γόνατου, με γεωμετρικά σχήματα και σε παλ χρώματα. Καλύπτουν τέλεια τα «προβληματικά» σημεία του σώματος και χαρίζουν έντονη θηλυκότητα.  3. τα ψηλοτάκουνα peep-toes κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους και συνοδεύουν μοναδικά ένα απλό jean, δίνοντάς τους διαστάσεις σούπερ σέξι.

       4. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες μας βγάζουν από πολλαπλούς στιλιστικούς μπελάδες. Ταιριάζουν με skinny jeans και μακριές φούστες, αλλά και με το κομψό, μαύρο παντελόνι που μας αρέσει να φοράμε στη δουλειά.

       5. Τα αξεσουάρ θα δώσουν την τελική πινελιά στο ντύσιμό μας. Τα μακριά σκουλαρίκια επιστρέφουν φέτος και η γκάμα για να διαλέξετε είναι απλά ατελείωτη.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...