Τα είδη του οργασμού

Μας κάνει να αισθανόμαστε υπέροχα… . Ο οργασμός, πολλαπλός ή απλός, κλειτοριδικός ή κολπικός, μπορεί να σε στείλει στα ουράνια. Μάθε λοιπόν ποιά είδη οργασμού υπάρχουν σύμφωνα με τους ειδικούς και προσπάθησε να τα ξεχωρίσεις

- Κλειτοριδικός οργασμός:
Είναι το αποτέλεσμα της πίεσης στην κλειτορίδα και ο πιο απλός τρόπος για να φτάσουν πολλές γυναίκες σε οργασμό. Η κλειτορίδα έχει περισσότερες νευρικές απολήξεις από κάθε άλλο μέρος του σώματος.
- Κολπικός οργασμός:
Υπάρχουν δύο τρόποι για να φτάσεις στην κορύφωση κολπικά: διεγείροντας τον τράχηλο (η καλύτερη στάση είναι να είσαι ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα) και διεγείροντας το αμφιλεγόμενο ακόμη σημείο G, το οποίο κάποιοι ειδικοί περιγράφουν ως μια ευαίσθητη περιοχή κατά μήκος του εμπρόσθιου κολπικού τοιχώματος. Για να φτάσεις εκεί, ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα. Ο σύντροφός σου θα είναι καθιστός, ώστε να διεισδύει με ανοδική γωνία. Ο κολπικός είναι πιο βαθύς και προκαλεί πιο εκτεταμένο ρίγος.
- Ανάμεικτος οργασμός:
Όταν διεγερθούν ταυτόχρονα η κλειτορίδα, ο κόλπος και ο τράχηλος, ίσως έχεις «ανάμεικτο» οργασμό, που είναι πιο έντονος, επειδή η σύσπαση των μυών στο εσωτερικό είναι πιο εκτεταμένη. Για να τον πετύχεις, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να διεγείρεις την κλειτορίδα κατά τη διάρκεια της πράξης.
- Πολλαπλοί οργασμοί:
Κάποιες (τυχερές) γυναίκες μπορούν να έχουν αλλεπάλληλες κορυφώσεις, με διαφορά μερικών μόνο λεπτών.
- Γυναικεία εκσπερμάτιση:
Ναι, και οι γυναίκες μπορούν να εκσπερματώσουν! Δεν είναι, όμως, τόσο συνηθισμένο όσο στους άνδρες και παραμένει ακόμη μυστήριο το γιατί συμβαίνει. Κάποιες γυναίκες μπορούν να εκσπερματώσουν με κλειτοριδική διέγερση, άλλες χρειάζονται κολπική διείσδυση, ενώ άλλες το κάνουν ακόμη και χωρίς να φτάσουν στην κορύφωση.


Πηγή: http://www.newsbomb.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...