Η Eva Herzigova αισθησιακή και... έγκυος!

Μια άκρως αισθησιακή φωτογράφηση έκανε το σούπερ μοντέλο Eva Herzigova, η οποία αν και έγκυος δεν είχε κανέναν δισταγμό να φωτογραφηθεί για το τεύχος Απριλίου του γνωστού περιοδικού Harper’s Bazaar, αποκαλύπτοντας τις καμπύλες που απέκτησε με την εγκυμοσύνη...

Το 37χρονο μοντέλο που είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Gregorio Marsiaj, λάμπει από ευτυχία και ομορφιά, καθώς διανύει τον έβδομο μήνα της κύησης στο δεύτερο παιδί της. Με άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση και χωρίς να νοιάζεται για τα παραπανίσια της κιλά, πόζαρε με δημιουργίες των Οίκων Lanvin, Christian Dior και Chanel.

"Η εγκυμοσύνη έχει να κάνει περισσότερο με τον αισθησιασμό, παρά με το να είσαι σέξι. Αισθάνεσαι πολύ γυναίκα. Λάμπεις κυριολεκτικά, κυρίως τους τρεις πρώτους μήνες. Είναι λες και έκανα πλαστική στο πρόσωπο και το στήθος", είπε στο περιοδικό η εγκυμονούσα Eva και σημείωσε ότι το μόνο που την απασχολεί αυτή την στιγμή είναι να πάνε όλα καλά. "Θα ήθελα μόνο να γεννήσω φυσιολογικά και να μην κάνω καισαρική, όπως πολλές συνάδελφοί μου", συμπλήρωσε. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...