Ατμόσφαιρα oriental

Έπιπλα και αντικείμενα με καθαρά ανατολίτικό χαρακτήρα αναδεικνύονται θαυμάσια μέσα στους χώρους με τους ολόλευκους τοίχους και το ξύλινο δάπεδο, γεμίζοντάς τους με αναμνήσεις και εικόνες από ταξίδια σε διάφορες χώρες.



  Παράξενα χαμηλά καθίσματα πλαισιώνουν το μεγάλο ξύλινο τραπέζι, σημείο αναφοράς όλου του καθιστικού καθώς χρησιμεύει όχι απλά για να ακουμπούν διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και για να συγκεντρώνει γύρω του όλη την παρέα ακόμα και για φαγητό.
   
  Οι ασυνήθιστες γραμμές των επίπλων δηλώνουν την ανατολίτικη προέλευσή τους και αποτελούν προσωπική επιλογή της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, μεταφέροντας στην καθημερινότητα τις εμπειρίες των ταξιδιών μιας ολόκληρης ζωής.
   

Ο συνδυασμός ανατολίτικων φαναριών με κλασσικά κρεμαστά φωτιστικά, πορτατίφ και λαμπιόνια δημιουργεί ένα γοητευτικό παιχνίδι με το φως.
     
  Υφάσματα σε ζεστά χρώματα ντύνουν τα έπιπλα ενώ πολύχρωμα μαξιλαράκια με χρυσοποίκιλτα σχέδια κάνουν πιο έντονο τον ανατολίτικο χαρακτήρα του χώρου.
 
     
  Παράξενα αντικείμενα από μέταλλο και ξύλο φερμένα από ταξίδια σε διάφορες χώρες είναι σκορπισμένα σε κάθε γωνιά φέρνοντας αρώματα και εικόνες της ανατολής σε όλο το σπίτι.
     
  Ξυλόγλυπτα κομμάτια φερμένα από κάποια μακρινή χώρα πλαισιώνουν την πόρτα του καθιστικού μετατρέποντας το απλό αθηναϊκό διαμέρισμα σε ένα θαυμάσιο σκηνικό.
     
  Το φυσικό ξύλο που κυριαρχεί και στο υπνοδωμάτιο δημιουργεί αίσθηση ζεστασιάς συνδυασμένο με νοσταλγικά διακοσμητικά και προσωπικά αντικείμενα.
   
 
     
  Λιτά έπιπλα από αδρό ξύλο συνθέτουν τη γωνιά της τραπεζαρίας που επικοινωνεί με την κουζίνα με ένα εσωτερικό, επίσης ξύλινο παράθυρο.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...