Ελεονώρα Μελέτη: Το ρίσκο της

Δεν άκουσε τους γιατρούς αλλά την καρδιά της. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αποφάσισε να κινηθεί στους ρυθμούς του «Dancing with the stars 2», αν και οι γιατροί της της είπαν πως δεν έχει τις δυνάμεις να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του show. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» ρίσκαρε, όπως κάνει πάντα στη ζωή της, παρά τις συμβουλές των ειδικών να σταματήσει ακόμη και τα σπορ που τόσο αγαπάει για να μην επιβαρύνει το ισχίο της.

Ομως η Ελεονώρα είχε και άλλον λόγο που την έκανε να πει το ναι και να προστεθεί στη λίστα με τους celebrities που θα λικνιστούν on camera. Το μάμπο, το τσα-τσα, τα λάτιν και οι άλλοι χοροί είναι για την παρουσιάστρια η καλύτερη ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τον χωρισμό της. Είναι γνωστό ότι ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, η δημοφιλής παρουσιάστρια και ο μέχρι πρότινος σύντροφός της Γιάννης Ολζιέρσκι χώρισαν αλλά, όπως δήλωσε η Ελεονώρα σε πρόσφατη συνέντευξή της, παραμένουν φίλοι.  Πάντως, εκτός από την... ψυχοθεραπεία στην οποία θα υποβάλλεται, η Ελεονώρα θα το διασκεδάζει και με το παραπάνω και έτσι δίνεται στη νέα δραστηριότητά της με όλο της το είναι.
Μάλιστα, όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός της, έχει δέσει πολύ με τον Ηλία Λαδά -θα είναι ο παρτενέρ της στο σόου του ΑΝΤ1- και στο πρόσωπό του έχει βρει έναν νέο φίλο που την κάνει να περνάει καλά και να απολαμβάνει τις πολύωρες πρόβες. Σε όσους τη ρωτάνε για τη νέα εμπειρία της στον χορό έχει να κάνει μόνο θετικά σχόλια, αφού όλα όσα μαθαίνει είναι πρωτόγνωρα για εκείνη, από τις τεχνικές και τις ορολογίες μέχρι τα βήματα κάθε χορού.
Τα προβλήματα υγείας της είχαν ξεκινήσει προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν 2007-2008 και την οδήγησαν στην απόφαση να απέχει για σχεδόν δύο μήνες από την παρουσίαση του «Πρωινού καφέ», κατόπιν εντολής των για ατρών της. Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πρόσφατα και την άλλη περιπέτειά της που την οδήγησε στο χειρουργείο. Για να αντιμετωπιστεί ένα ινομύωμα χρειάστηκε να υποβληθεί σε καισαρική τομή ώστε αυτό να αφαιρεθεί. Οι γιατροί που την κουράρουν είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά τις αθλητικές δραστηριότητές της, πόσω μάλιστα την απόφασή της να χορέψει. Αλλωστε, της έχουν ήδη απαγορεύσει κάθε επίπονη άσκηση.
Ωστόσο, φαίνεται ότι τίποτε δεν θα την κάνει να αλλάξει γνώμη, καθώς θέλει να ζει έντονα κάθε στιγμή και κάθε εμπειρία, γι’ αυτό και γυρνάει πίσω στα παλιά λημέρια του ΑΝΤ1. Εξίσου σημαντικό κίνητρο για την παρουσιάστρια είναι και ο φιλανθρωπικός σκοπός του σόου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...