Η Emma Watson στα δίχτυα της Lancôme

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΟΓΚΓΟΥΟΡΝΤΣ, Η ΜΙΚΡΗ ΕΡΜΙΟΝΗ, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ EMMA WATSON, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ LANCôME
Τώρα που οι περιπέτειές της δίπλα στον Harry Potter οδεύουν προς αίσιο τέλος, η εικοσάχρονη πια Emma Watson αναζητεί νέα πεδία για να ασκήσει τις μαγικές της ικανότητες.



Η μόδα είναι το πρώτο. Η προσωπική της σειρά ρούχων Love from Emma είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την εταιρεία People Tree, που διακονεί τις αρχές του Fair Trade και της οικολογίας. Το ίδιο ισχύει και για την συλλογή Pure Threads της Alberta Ferretti για την Emma -μια ακόμα σειρά ρούχων για οικολογικά σκεπτόμενες γυναίκες- που θα διατίθεται αποκλειστικά στην Ιταλία από τις 21 Μαρτίου. Επιπλέον, η νεαρά Ερμιόνη είναι η επιλογή του Christopher Bailey, δημιουργικού διευθυντή της Burberry, για να ενσαρκώσει το νέο πρόσωπο του διάσημου βρετανικού Οίκου.
Ομως, καμία σύγχρονη ηθοποιός δεν δικαιούται τον τίτλο της σταρ, αν δεν έχει στο τσεπάκι της ένα τουλάχιστον συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία καλλυντικών. Και η Emma Watson είναι αναμφίβολα ένα αστέρι με ακτινοβολία και προοπτικές. Γι’ αυτό ουδείς εξεπλάγη όταν την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε στον Τύπο ότι η αγαπημένη ηθοποιός θα εκπροσωπεί στο εξής τη Lancôme και ότι η καμπάνια στην οποία θα πρωταγωνιστήσει θα φέρει την υπογραφή του σταρ φωτογράφου Mario Testino.





 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...