Η καπαρντίνα της Κέιτ ξετρέλανε τις Βρετανίδες

Ακόμα δεν έγινε πριγκίπισσα και έχει κάνει το στυλ της υπόδειγμα προς μίμηση για πλήθος Βρετανίδων και όχι μόνο. Η 29χρονη Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έχει γίνει ήδη fashion icon και δείχνει να το απολαμβάνει.
Η καπαρντίνα του Οίκου Burberry που φόρεσε σε πρόσφατη έξοδό της σχολιάστηκε θετικά όπως συμβαίνει με όλες τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της μέλλουσας συζύγου του πρίγκηπα Γουίλιαμ.




Το μπλε φόρεμα του αρραβώνα έγινε  ρέπλικα σε πολλά καταστήματα ετοίμων  ενδυμάτων στη Βρετανία και όχι μόνο.
Το μπλε φόρεμα του αρραβώνα έγινε
ρέπλικα σε πολλά καταστήματα ετοίμων
ενδυμάτων στη Βρετανία και όχι μόνο.

Η καπαρντίνα του Οίκου Burberry που φόρεσε σε πρόσφατη έξοδό της σχολιάστηκε θετικά όπως συμβαίνει με όλες τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της μέλλουσας συζύγου του πρίγκηπα Γουίλιαμ.

Η καπαρντίνα στο χρώμα του πάγου που έβαλε η Κέιτ την περασμένη Τρίτη στο Μπέλφαστ αξίζει 650 λίρες (γύρω στα 750 ευρώ) και αποτέλεσε θησαυρό για τον διάσημο βρετανικό οίκο μόδας. Οι πωλήσεις του συγκεκριμένου κομματιού αυξήθηκαν μέσα σε μερικές μόλις ημέρες και η καπαρντίνα κυριολεκτικά ξεπούλησε.
Το ίδιο είχε συμβεί φυσικά και με το μπλε φόρεμα του αρραβώνα της Κέιτ που γρήγορα μιμήθηκαν πολλά καταστήματα αφού εκατοντάδες Βρετανίδες έσπευσαν να το προμηθευτούν.
Πάντως, το ξεχωριστό στυλ της πριγκίπισσας είναι αυτό που κάνει τα κομμάτια που προτιμά να αναδεικνύονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Κέιτ προτίμησε να κλείσει την γεμάτη κουμπιά καπαρντίνα της μέχρι επάνω ενώ η ζώνη που αγκάλιαζε τη μέση της και τα μαύρα σουέτ μποτίνια της, συμπλήρωναν το πρωινό της λουκ.
Η εμφάνιση αυτή της Κέιτ δίνει νέα πνοή στον επώνυμο Οίκο Burberry που από το 2001 και με επικεφαλή τον Christopher Bailey που έκανε μια μείξη στο παραδοσιακό και το μοντέρνο στυλ.
Πλέον, ολοένα και περισσότερες επώνυμες κυρίες εμπιστεύονται το διάσημο οίκο, όπως η Έμα Γουάτσον, η Κέιτ Μος αλλά και η δική μας Νατάσα Θεοδωρίδου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...