Ακαδημαϊκή διάλεξη με "live" γυναικείο οργασμό

Να εμπλουτίσει το μάθημά του για τη σεξουαλικότητα και να δείξει την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη, αποφάσισε ένας καθηγητής ψυχολογίας αμερικανικού πανεπιστημίου, κάνοντας ζωντανή επίδειξη γυναικείου οργασμού στην τάξη!
Το μάθημα, που περιελάμβανε την πρόκληση οργασμού με μηχανοκίνητο σεξουαλικό βοήθημα, παρακολούθησαν περισσότεροι από εκατό προπτυχιακοί φοιτητές του πανεπιστημίου Northwestern του Chicago.

Η επίδειξη έγινε στο πλαίσιο της διάλεξης του καθηγητή John Bailey, με θέμα τον γυναικείο οργασμό, την ύπαρξη ή μη του λεγόμενου σημείου G, καθώς και τη γυναικεία εκσπερμάτιση.

Η διαδικασία διήρκεσε μόλις τρία λεπτά, όμως ήταν αρκετή για να προκαλέσει πολλαπλούς οργασμούς στη γυναίκα που πήρε μέρος στην επίδειξη, αλλά και τις αντιδράσεις ορισμένων από τους φοιτητές που παρευρέθησαν και τους γονείς τους.

Ο καθηγητής είχε προσκαλέσει τον παραψυχολόγοKen Melvoin-Bergκαι τρεις βοηθούς του για να παρακολουθήσουν το μάθημα.

Στο τέλος του μαθήματος κι αφού είχαν προειδοποιήσει τους φοιτητές για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει, οι ειδικοί συνεργάτες του κ. Melvoin-Berg, το ζεύγος Jim Marcus και Faith Croll, προχώρησαν σε ζωντανή σεξουαλική επίδειξη, με τη χρήση ερωτικού βοηθήματος.

Ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Morton Shapiro, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την “κακή κρίση” του καθηγητή Bailey και τόνισε ότι το πανεπιστήμιο ξεκίνησε έρευνα για το ζήτημα.

Ο ίδιος ο καθηγητής δήλωσε ότι αν και δεν είχε πρόθεση να εξοργίσει τους γονείς, επέτρεψε την επίδειξη επειδή πιστεύει ότι “οι φοιτητές είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ενήλικες”.

Στη συνέχεια όμως υποχρεώθηκε κι αυτός με την σειρά του να ζητήσει συγγνωμη, αποδεχόμενος ότι η επιλογή του “έβλαψε την φήμη” του πανεπιστημίου, όπου εργάζεται.



cosmo.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...