Καλοκαιρινή κολεξιόν bonprix.gr 2011. Η μόδα είσαι εσύ!

Βάλτε χρώμα στα ρούχα σας αυτό το καλοκαίρι και αφήστε τα να σας φτιάξουν την διάθεση. Η νέα κολεξιόν bonprix Summer 2011 επιβάλλει έντονους συνδυασμούς χρωμάτων και εμπριμέ. Επίσημα χρώματα της μόδας για το καλοκαίρι του 2011 το κοκκινωπό και οι αποχρώσεις του ροζ. Και για φέτος η λέξη κλειδί στη μόδα είναι συνδυασμός. Mix & Match, και δημιουργήστε τη δική σας μόδα, αυτό άλλωστε είναι και το μότο του bonprix.gr. Ας δούμε όμως τι προτείνει για φετος ο οδηγός μόδας bonprix.gr
 
Φορέματα με επιρροές από τα κλασικά στα ‘30ς. Αεράτα φορέματα, αλλά και χυτές φόρμες της δεκαετίας του 30 αναβιώνουν και φέτος το καλοκαίρι. Επίσης, το μάξι στυλ κάνει και πάλι δυναμική επανεμφάνιση. Μάξι φούστες και φορέματα αλλά και medium μάξι (λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο).  Θηλυκές και άνετες με υπέροχη κίνηση κολακεύουν όλες τις σιλουέτες και είναι ένα από τα must κομμάτια της φετινής σαιζόν.

Πολλές ασυμμετρίες  και διαφάνειες σε κάθε στυλ και ρούχα. Αεράτα τουνίκ και τοπ θα αποτελέσουν το καλύτερο φίλο της γυναίκας για το καλοκαίρι του 2011. Δυναμική επανεμφάνιση κάνει και φέτος η δαντέλα. Ντελικάτη και ρομαντική δίνει κλασάτο look σε φορέματα, μπλούζες και υπέροχα σύνολα.

Must αυτήν την σαιζόν είναι τα έντονα χρώματα.  Κάντε συνδυασμούς πολλών χρωμάτων μαζί, απλά μην το παρακάνετε όμως γιατί παν μέτρο άριστον. Ιδιαίτερη στυλ θα δώσουν και οι ρίγες οι οποίες επανέρχονται δυναμικά! Θα τις δούμε πολύ σε έντονα χρώματα, αλλά και σε navy μπλούζες – μαρινιέρες που θα αποτελέσουν το πιο trendy καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Και μιας και μιλάμε για αξεσουάρ τα μεγάλα γυαλιά από την δεκαετία του 70, με στρογγυλό ή ορθογώνιο σκελετό, θα φορεθούν πολύ, ενώ απαιτείται να τα συνδυάσετε με κοσμήματα και κρεμαστά με χαλαζία που αποτελεί την extra στιλιστική πινελιά για αυτό το καλοκαίρι. Όσο για τα παπούτσια αναμένεται να φορεθούν πολύ οι πλατφόρμες, αλλά και παπούτσια με ψηλές σόλες και τακούνια φτιαγμένα με φυσικά υλικά όπως φελλό, τριχιά και ξύλο. Τα κλασσικά flip flop, τα σανδάλια και τα πέδιλα δε θα λείψουν από καμία γυναικεία ντουλάπα

Περιηγηθείτε στις βιτρίνες του bonprix.gr και δημιουργήστε την δική σας μόδα! Άλλωστε για τον bonprix “H μόδα είσαι εσύ”!






cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...