Σε ψυχιατρική κλινική με διπολική διαταραχή η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Η είδηση για τη νοσηλεία της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σε ψυχιατρική κλινική από διπολική διαταραχή είχε προκαλέσει "σούσουρο" στη διεθνή showbiz ενώ αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως  η "χρυσόσκονη" και το glamour προφίλ μπροστά στις κάμερες, χάνεται όταν σβήνουν τα φώτα.
Με λιτή δήλωση ο εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση.

"Ύστερα από μια πολύ αγχώδη χρονιά, η Κάθριν αποφάσισε να μπει σε ψυχιατρική κλινική ώστε να λάβει θεραπεία για διπολική διαταραχή τύπου 2. Ήδη αισθάνεται καλύτερα και ανυπομονεί να επιστρέψει για τα γυρίσματα δύο ταινιών", είπε ο εκπρόσωπός της.

Η ηθοποιός παρέμεινε για πέντε μέρες ενώ μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις ήταν στις Χρυσές Σφαίρες τον περασμένο Ιανουάριο μαζί με τον άνδρα της, Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος πρόσφατα βγήκε νικητής στη μάχη με τον καρκίνο.
Η διπολική διαταραχή ή αλλιώς μανιοκατάθλιψη εμφανίζεται στο 1-2% του πληθυσμού της γης. Τα άτομα που πάσχουν από τη διπολική διαταραχή περνούν περιόδους, της μανίας και της κατάθλιψης. Σε γενικές γραμμές, στην πρώτη είναι υπερκινητικοί με ελάχιστο ύπνο και υπερβολικά χαρούμενοι ενώ στη δεύτερη αισθάνονται απελπισία, θλίψη και έχουν τάσεις αυτοκτονίας.

Η είδηση έχει στεναχωρήσει τους θαυμαστές της και τα αγαπημένα της πρόσωπα οι οποίοι θέλουν να επιστρέψει γεμάτη ενέργεια στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 


cosmo.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...