Βρείτε κίνητρα!

Το μυστικό για να επιτύχετε τον στόχο σας όσο αφορά το χάσιμο βάρους είναι να έχετε κίνητρα. Η δίαιτα είναι δύσκολη υπόθεση γι αυτό εκεί στην άκρη του μυαλού σας θα πρέπει να υπάρχει κάτι που θα σας εμψυχώνει και θα σας δίνει την απαραίτητη δύναμη να πείτε όχι σε εκείνη τη λαχταριστή λιχουδιά που θα σας βγάλει από το πρόγραμμα δίαιτας που έχετε επιλέξει.Μπορείτε να βάλετε σαν στόχο ένα ρούχο που θα θέλατε να φορέσετε και δεν μπορείτε ή ένα αποκαλυπτικό μπικίνι για το φετινό καλοκαίρι ή ένα τολμηρό εσώρουχο! Μπορείτε να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι εάν χάσετε τα κιλά θα του κάνετε ένα μεγάλο δώρο, όπως ένα ταξίδι ή ένα ακριβό φόρεμα.

Το βασικότερο κίνητρο είναι η μέτρηση των διαστάσεων σας. Τη ημέρα που θα ξεκινήσετε τη δίαιτα σας , μετρήστε και καταγράψτε τις διαστάσεις του στήθους , της μέσης , των γοφών , των μοιρών , της γάμπας και των μπράτσων σας.

Κάθε δύο εβδομάδες φροντίστε να επαναλαμβάνετε την μέτρηση. Τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν πολύ περισσότερο από τα κιλά που θα βλέπετε στη ζυγαριά σας! Πολλές φορές , ακόμα και αν δεν χάνετε βάρος (λόγω κάποιας προσωρινής παρακράτησης υγρών) εξακολουθείτε να χάνετε πόντους.
.
Ο σύντροφος σας επίσης μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για την δίαιτα σας. Πείτε του να σας εμψυχώνει και να μην σας παρασύρει σε γευστικούς πειρασμούς για όλο το διάστημα που θα είσαστε σε δίαιτα. Σίγουρα θα καταλάβει και θα εκτιμήσει τις προσπάθειες σας...και τα αποτελέσματα τους!





sxeseis.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...