To Φεγκ-σούι και η σχέση μας!

Τον τελευταίο καιρό ο όρος Φεγκ - σούι ακούγεται πολύ ! Τι είναι λοιπόν το Φεκγ - σούι ; Κυριολεκτικά οι λέξεις αυτές σημαίνουν άνεμος και νερό , αλλά συμβολίζουν και αναφέρονται στην Κινέζική τέχνη της εξισορρόπησης των δυνάμεων του περιβάλλοντος γύρω μας. (Τσι). Το Φεγκ - σούι λοιπόν προσπαθεί να εναρμονίσει τα στοιχεία της φύσης βασιζόμενο στον προσανατολισμό , στις εποχές και στα χρώματα, εκμεταλλευόμενο την ενέργεια τους.Σύμφωνα με την φιλοσοφία αυτή , όλοι μας επηρεαζόμαστε από την ενέργεια που εκπέμπουν τα αντικείμενα και οι άνθρωποι που μας περιτριγυρίζουν. Η ενέργεια αυτή έχει επιπτώσεις στην συμπεριφορά μας και στην υγεία μας αλλά όμως μπορούμε να και την χρησιμοποιήσουμε με τρόπο που να αποβαίνει προς όφελος μας.

Η κακή ενέργεια μπορεί να πηγάζει από την κακή διαρρύθμιση των αντικειμένων στον χώρο που ζούμε η ακόμα και από τον προσανατολισμό ή την τοποθεσία του σπιτιού μας και να έχει ως αποτέλεσμα την κατ εξακολούθηση κακοτυχία μας. Για να απαλλαγούμε από την κακή ενέργεια θα πρέπει να εντοπίσουμε τα δηλητηριώδη βέλη , δηλαδή αυτά τα στοιχεία που μας δημιουργούν αρνητικό Τσι και να τα απομακρύνουμε ή να τα εξουδετερώσουμε με την αντίστοιχη θετική ενέργεια που προκύπτει από άλλα αντικείμενα. Αυτή είναι σε πολύ γενικές γραμμές η έννοια του Φεγκ - σούι.

Μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε την φιλοσοφία αυτή και στις σχέσεις μας ;
Η απάντηση είναι ναι! Σύμφωνα με τους ειδικούς οι ακόλουθες συμβουλές μπορεί να παίξουν ευεργετικό ρόλο στη σχέση σας γεμίζοντας την με θετική ενέργεια και ανανεώνοντας την σημαντικά.

Συμβουλή Πρώτη : Στη Nότια γωνία του σπιτιού σας κατοικεί η αγάπη σας και η οικογενειακή σας ευτυχία! Αυτό το ξέρατε; Σε αυτή την γωνία του σπιτιού λοιπόν θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση.

Συμβουλή Δεύτερη : Εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε την σχέση σας θα πρέπει να τοποθετήσετε μια φωτογραφία εσάς και του / της συντρόφου σας με ευχάριστο περιεχόμενο , στην νοτιοδυτική γωνία του σπιτιού. Εάν θέλετε περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση σας , ένας δράκος με κόκκινη κορδέλα στο στόμα τοποθετημένος σε αυτή την γωνία , θα σας δώσει αυτό που επιθυμείτε!

Συμβουλή Τρίτη : Ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος ή μια κρυστάλλινη σφαίρα στην νοτιοδυτική γωνία του σπιτιού σας , αντιπροσωπεύουν την φωτιά και την γη που αποπνέουν θετική ενέργεια και τύχη στην ερωτική σας ζωή.

Συμβουλή Τέταρτη : Μην χρησιμοποιείτε έντονο φωτισμό και έντονους προβολείς. Επιβαρύνουν την ενέργεια στον χώρο σας.

Συμβουλή Πέμπτη : Τα πολύχρωμα κεριά σε όλα τα μεγέθη , λειτουργούν θετικά στην αγάπη και την σχέση. Το ίδιο και οι φυσικοί κρύσταλλοι που αντιπροσωπεύουν την Μητέρα Γη. Οι ροζ και οι κίτρινοι κρύσταλλοι ενδυναμώνουν την αγάπη.

Συμβουλή Έκτη : Έχετε ροζ σεντόνια ; Εάν δεν έχετε πρέπει να πάρετε! Σύμφωνα με το Φεγκ – σούι τα ροζ σεντόνια ενδυναμώνουν την σεξουαλική σας ενέργεια και τις σεξουαλικές σας επιδώσεις! Νομίζω ότι το κόστος είναι μικρό εάν επιφέρει αυτά τα αποτελέσματα.

Συμβουλή έβδομη : Ένα εσωτερικό συντριβανάκι θα έχει θετική επιρροή και στην διάθεση αλλά και στην σχέση σας. Για τους κακότυχους στον έρωτα , ένα συντριβανάκι μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης!

Όλα θετικά λοιπόν με την δύναμη του Φεγκ – σούι! Δοκιμάστε το , δεν έχετε τίποτα να χάσετε!




sxeseis.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...