Beauty World

Το λούσιμο είναι η βάση για όμορφα μαλλιά. Αν και στο μυαλό μας είναι μία εύκολη υπόθεση, η οποία αποτελεί μία διαδικασία ρουτίνας, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.
Το λούσιμο έχει τα δικά του μυστικά, που αν τα εφαρμόσεις θα δεις αμέσως αποτελέσματα στην εμφάνιση των μαλλιών σου. Διάβασε τους κανόνες και μάθε την ιεροτελεστία του λουσίματος.
Κανόνας  1Πρώτα απ’ όλα δώσε βάρος στην επιλογή του σαμπουάν σου. Βρες τη φόρμουλα που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου. Εμείς σου προτείνουμε το Herbal Essences για λεία και απαλά μαλλιά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν από κάθε τύπο μαλλιών και χαρίζει μεταξένιο αποτέλεσμα καθώς λειαίνει την τρίχα.

Κανόνας 2Κατά τη διάρκεια του λουσίματος κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις, χρησιμοποιώντας μόνο τ’ ακροδάχτυλά σου, σε όλη τη ρίζα των μαλλιών.

Κανόνας 3Μη λούζεσαι ποτέ με καυτό νερό. Να χρησιμοποιείς πάντα χλιαρό νερό. Για καλύτερο αποτέλεσμα- αν το αντέχεις- στο τελευταίο ξέβγαλμα χρησιμοποίησε κρύο νερό. Το κρύο κλείνει τους πόρους της τρίχας με αποτέλεσμα να μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά.

Κανόνας 4Το conditioner, το χρησιμοποιούμε μόνο στις άκρες και καλό θα είναι να πάρεις κάποιο που να είναι της ίδιας σειράς με το σαμπουάν σου ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο εμφανές. Αν λοιπόν προτιμήσεις το Herbal Essences για λεία και απαλά μαλλιά, επέλεξε και το conditioner για ονειρεμένα μαλλιά.

Κανόνας  5Ενώ είσαι μέσα στο ντους προσπάθησε να κάνεις μία εντατική μάσκα μία φορά την εβδομάδα. Αν και μπορεί να σου φαίνεται μία περιττή διαδικασία, να ξέρεις πως δε είναι.

Κανόνας 6Μετά το λούσιμο χτένισε τα μαλλιά σου σε όλο το μήκος τους με μία μεγάλη βούρτσα και στη συνέχεια ξαναπέρασέ τα με μία χτένα με στενά δόντια. Αυτό βοηθάει στη λείανση της τρίχας και ενισχύει τη λάμψη του μαλλιού όταν αυτό στεγνώσει.

Κανόνας 7Μην προσπαθείς να στεγνώσεις τα μαλλιά σου τρίβοντάς τα με πετσέτα. Αυτό σπάει την τρίχα και δημιουργεί ψαλίδα. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την πετσέτα για να βγάλεις το πολύ νερό, κάνε ταμποναριστές κινήσεις.

Κανόνας 8Προσπάθησε ν’ αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν με φυσικό τρόπο έτσι ώστε να μην τα ταλαιπωρείς συνέχεια με τη θερμότητα. Αφού έχουν στεγνώσει αρκετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πιστολάκι για να τους δώσεις τη φόρμα που θέλεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο HerbalEssences.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...