Μαρία Μενούνος: Το βιβλίο της The Everyday’s Guide to Life έχει γίνει ανάρπαστο

Φανταστείτε να έχετε πρόσβαση στους καλύτερους «γκουρού» του στιλ, της ομορφιάς της διακόσμησης, της μαγειρικής, της υγείας, της απώλειας βάρους και της οργάνωσης. Ακούγεται μακρινό όνειρο, αλλά είναι αληθινό!

Η δικιά μας Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει τα «χρήσιμα» μυστικά των μετρ. Ολα αυτά μέσα από το πρώτο της βιβλίο, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στην Αμερική και ήδη έχει γίνει ανάρπαστο! Πρόκειται για έναν πραγματικό «οδηγό επιβίωσης» για τις γυναίκες όλου του πλανήτη!
Η Μαρία Μενούνος με το βιβλίο της «The Everyday’s Guide to Life» μοιράζεται με τις θαυμάστριές της όλα αυτά που έμαθε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο Χόλιγουντ. Η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος μοιράζεται προσωπικές εμπειρίες, φωτογραφίες αλλά και φιλοσοφίες ζωής που υιοθέτησε από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του κόσμου.
Συμβουλεύει επίσης πώς μπορεί μια γυναίκα να κάνει τα πάντα και παράλληλα να ζει μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή. Το βιβλίο της περιλαμβάνει έναν πλήρη οδηγό για το πώς να κάνετε τα πάντα καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά. Μοιράζεται τα μυστικά και τις συμβουλές της για το πώς να στρώσετε τον δρόμο για την επιτυχία, πώς να οργανώσετε τη ζωή σας, πώς να ταξιδεύετε καλύτερα, μυστικά μόδας και ομορφιάς, συμβουλές γυμναστικής, καθώς και ξεχωριστές δίαιτες.
«Η Μαρία δείχνει σε όλες μας πώς να καταφέρνουμε να τα συνδυάσουμε όλα με επιτυχία και ταυτόχρονα να δείχνουμε φανταστικές. Λατρεύω την άσκησή της για τις τεμπέλες και τις γευστικές συνταγές της» δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν που διάβασε το βιβλίο της.
Η Τόρι Σπέλινγκ αναφέρει: «Η Μαρία έχει πάντα φοβερές συμβουλές και λύσεις! Είτε για να ετοιμαστεί για το κόκκινο χαλί είτε για να οργανώσει τη ζωή της, η Μαρία είναι πάντα η καλύτερη, η γρηγορότερη και αυτή που το κάνει πιο φτηνά».


www.myworld.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...