Oργανώστε τον τέλειο γάμο

Η ώρα η καλή έφτασε και μαζί της φέρνει μια διαφορετική πρόταση. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού γίνεται ακόμη καλύτερη χάρη στη Λίστα Γάμου Κωτσόβολος.
Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα προσφέρει μοναδικά προνόμια καθώς και την απαραίτητη ευελιξία στους μελλόνυμφους, ώστε να κάνουν το νέο τους ξεκίνημα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.
Αυτό που κάνει την υπηρεσία πιο ελκυστική είναι η επιλογή που δίνεται στα ζευγάρια να τους επιστραφεί έως και το 50% της αξίας της λίστας τους σε μετρητά προσφέροντας μια ανεπανάληπτη και ευέλικτη εμπειρία στις αγορές τους. Οι εκπλήξεις της Λίστας Γάμου Κωτσόβολος όμως δεν σταματούν, καθώς προσφέρεται 5% extra bonus στις αγορές και δωρεάν παράδοση των προϊόντων στο σπίτι.
Σε μια αλυσίδα καταστημάτων που «δίνει ζωή στην τεχνολογία» όλα είναι δυνατά. Έτσι δίνεται η ευκαιρία online παρακολούθησης της λίστας, ενώ οι καλεσμένοι μπορούν και αυτοί να προσφέρουν ηλεκτρονικά το δώρο τους, εύκολα και απλά, με μια επίσκεψη στο www.kotsovolos.gr
Και επειδή η Λίστα Γάμου Κωτσόβολος ήρθε για να τα κάνει «όλα του γάμου εύκολα», σας προσφέρει ένα γαμήλιο ταξίδι αφήνοντας σας την επιλογή ανάμεσα σε αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς. Αυτή η μοναδική προσφορά ήρθε για να σας ταξιδέψει! Κυριολεκτικά.
Ελάτε λοιπόν στον Κωτσόβολο για το πιο όμορφο ξεκίνημα. Αυτό της καινούριας σας ζωής!


www.myworld.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...