Atelier Passione

Αραγε τι κάνει μία γυναίκα να ξεχωρίζει; Σύμφωνα με την Κατερίνα Δαούλκα, ιδιοκτήτρια του Atelier Passione: «το προσωπικό, μοναδικό της στιλ και να το υποστηρίζει με πάθος!». Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω μαζί της.


Έτσι, ακριβώς γι' αυτό το λόγο, επισκέφτηκα η ίδια το Passione. Με υποδέχτηκε η γλυκύτατη και, φυσικά, κομψότατη Κατερίνα και με ξενάγησε στον πανέμορφο χώρο της, που σημειωτέον έχει επιμεληθεί η ίδια αισθητικά.

Κι αν περιμένετε να σας μιλήσω για ένα κοινό κατάστημα με ρούχα κι αξεσουάρ, τότε αγαπημένες μου αναγνώστριες θα περιμένετε πολύ, μιας και το Passione δεν θυμίζει σε τίποτα κατάστημα. Ο χώρος είναι τόσο φιλόξενος και ζεστός και προσφέρεται αποκλειστικά για την εκάστοτε πελάτισσα, αφού οι επισκέψεις γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Πριν μου δείξει τα ρούχα της, καθίσαμε με την Κατερίνα στους αναπαυτικούς καναπέδες της και τα είπαμε λιγάκι, παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή. Μετά από την παρότρυνση ενός φίλου της, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το προσωπικό της πάθος, το στιλ, και να μοιραστεί αυτή την ανάγκη της με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες. Θέλοντας να διαφοροποιηθεί από τα κοινά καταστήματα, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο, όπου η κάθε γυναίκα θα μπορεί να αποκτήσει ιταλική φινέτσα, κάτω από τις στιλιστικές συμβουλές της, χωρίς πίεση χρόνου ή με πολύ κόσμο, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό της.

Με πολλά κι επαναλαμβανόμενα ταξίδια στην Ιταλία κι αφού επιλέγει μόνο τα καλύτερα, που φυσικά αντικατοπτρίζουν το δικό της γούστο, επιστρέφει στην Ελλάδα με λίγα κομμάτια από το κάθε ρούχο, για να διατηρήσει τη μοναδικότητα των πελατισσών της. 'Αλλωστε στόχος της είναι να προσφέρει στις γυναίκες, ένα μοναδικό στιλ κι όχι ρούχα κοινά και πολυφορεμένα.

Όταν τη ρώτησα για τις γυναίκες και τον τρόπο που ντύνονται, μου είπε ότι σε γενικές γραμμές περιποιούνται και φορούν ωραία ρούχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλες είναι καλόγουστες κι ότι ξέρουν πως να συνδυάσουν τα ρούχα που έχουν στην ντουλάπα τους. Γι' αυτό κι η Κατερίνα δεν πρόκειται να πουλήσει ένα κομμάτι, απλά για το κέρδος, αν θεωρεί ότι δεν πηγαίνει στην πελάτισσά της. 'Αλλωστε όπως μου τόνισε η ίδια, ο ρόλος της είναι να δημιουργεί στιλ.




Και μετά από τη χαλαρή μας κουβεντούλα, είχε έρθει η ώρα να περάσουμε στο μαγικό χώρο της μόδας. Αφού έριξα μία γρήγορη ματιά στα ρούχα και τα αξεσουάρ που υπήρχαν γύρω μου, κάθισα στη μαλακή της πολυθρόνα κι απόλαυσα τους συνδυασμούς που έκανε η Κατερίνα, για τα μάτια μου μόνο.

Μεταξωτά tops, υπέροχα φορέματα, στιλάτα παντελόνια, φουλάρια, εσάρπες, ζώνες, τσάντες, παπούτσια... όλα ξεδιπλώνονταν μπροστά μου, χωρίς καν να χρειάζεται να ψάχνω ή να σκέφτομαι.


Το καλύτερο όμως σας το κράτησα για το τέλος... Αν σκεφτείτε τα υπέροχα υφάσματα που άγγιξα, τα brands και τα κομμάτια γνωστών Ιταλών σχεδιαστών που είδα, τότε θα περιμένατε να μιλάμε για τιμές λιγάκι απλησίαστες για τις εποχές που ζούμε. Κι όμως... το πιο ακριβό ρούχο του Passione, που είναι ένα υπέροχο λευκό δερμάτινο σακάκι, είναι στα 200 ευρώ, οι τιμές ξεκινούν από τα 35 ευρώ με τα περισσότερα κομμάτια να κυμαίνονται στα 50 με 70 ευρώ.

Είναι από τις λίγες φορές που πιστεύω ότι η τιμή δεν αντιστοιχεί στην ποιότητα, όχι όμως γιατί κάτι είναι πολύ ακριβό χωρίς να είναι ποιοτικό, αλλά γιατί είναι πολύ ποιοτικό για να είναι τόσο οικονομικό. Κι αν τα λόγια μου δεν σας πείθουν, απλά κλείστε ένα ραντεβού με την Κατερίνα, πιείτε το καφεδάκι σας στον υπέροχο χώρο της κι απολαύστε τα τέλεια ρούχα της.

Κατερίνα, με το καλό να δούμε και το δικό σου brand σύντομα.


Extra tips:

√  Τα ρούχα και τα αξεσουάρ, δεν διατίθενται για ενοικίαση.
√  Δέχεται παραγγελίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και μπορεί να σας στείλει ό,τι επιθυμείτε, όπου κι αν βρίσκεστε.
√  Στο προσεχές μέλλον, ενδεχομένως να δείτε το Passione και στην Αθήνα, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να επιλέγετε τα ρούχα σας μέσω Διαδικτύου.
√  Αν το ρούχο που έχετε επιλέξει, χρειάζεται κάποιες προσαρμογές στο σωματότυπό σας, τότε το Passione αναλαμβάνει να τις κάνει χωρίς επιπλέον κόστος.
√  Μπορείτε να επισκεφτείτε το Passione καθημερινά πρωί-απόγευμα, αλλά και τα σαββατοκύριακα, πάντα όμως με ραντεβού.
√  Η Κατερίνα μπορεί να αναλάβει προσωπικά το στιλ σας, ακόμη κι αν επιλέξετε να μην ντύνεστε αποκλειστικά με τα δικά της ρούχα.
√  Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ολοκληρωμένο σύνολο, τότε φυσικά οι τιμές μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερες.
√  Μπορεί το Passione να μην είναι ένα κλασικό μαγαζί, αλλά όταν είναι η περίοδος των εκπτώσεων, ακολουθεί κι αυτό την ίδια λογική.
Το Atelier Passione έχει ήδη αρκετές συνεργασίες με την τοπική τηλεόραση, αλλά και πολλά περιοδικά.

Κηπουπόλεως 2, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2301 864604, κιν. 6977 470787
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.passione.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=250470032803







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...