Γιορτάζοντας κάθε ημέρα

Μια ανοιχτή κουζίνα, παραδειγματική σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, γίνεται το επίκεντρο του σπιτιού, καθημερινά προσφέροντας ευκαιρίες για πολλές όμορφες στιγμές.
Τα μαύρα ντουλάπια από λάκα ή λαμινέιτ, οι πάγκοι από λευκό κόριαν, οι ηλεκτρικές συσκευές και τα αξεσουάρ από ίνοξ διαμορφώνουν ένα εντυπωσιακό σύνολο. Με ανοιχτή διάταξη, σε σχήμα «Γ» με νησίδα, επιπλέον παρέχει όλες τις απαραίτητες πρακτικές ευκολίες, χάρη στις πολυάριθμες αποθηκευτικές μονάδες του και στην άπλετη επιφάνεια εργασίας.

Το μοντέλο επωφελείται από όλα τα διαθέσιμα τετραγωνικά. Αυτό είναι και το προτέρημα κάθε ανοιχτής κουζίνας, καθώς η χρήση της, οπτικά τουλάχιστον, εμπλέκεται με τη γειτονική τραπεζαρία και εντέλει διευρύνεται σε διαστάσεις. Μια ωραία ιδέα για την πλάτη του πάγκου είναι αυτή της ταπετσαρίας.
Επιλέξτε κάποια αξιοπρόσεκτη, ενδεχομένως ασπρόμαυρη με μεγάλα ντεσέν, η παρουσία της οποίας θα συμμετέχει καθοριστικά στο σύνολο, και στη συνέχεια αναδείξτε τη με χωνευτά σποτ κάτω από τα ντουλάπια. Ένα τμήμα της νησίδας μπορείτε κάλλιστα να το αφιερώσετε στα μικρά, γρήγορα γεύματα, προνοώντας βέβαια να το πλαισιώσετε με ένα σετ από ευέλικτα σκαμπό. Αν μάλιστα εγκαταστήσετε μαζί και τις εστίες, θα έχετε τη δυνατότητα αφενός να μαγειρεύετε με παρέα, αφετέρου να σερβίρετε τα πιάτα σας με πραγματικό στιλ.
Εφόσον τα πάντα εδώ βρίσκονται σε κοινή θέα, ευνόητο είναι πως θα φροντίσετε και την τελευταία λεπτομέρεια. Από τα σκεύη και τα σερβίτσια μέχρι τα διακοσμητικά, από το προσεγμένο στρώσιμο του τραπεζιού μέχρι το σωστό φωτισμό του, αναζητώντας ένα ιδιότροπο κρεμαστό φωτιστικό για τη μέση του. Κάθε συγκέντρωση με την οικογένεια και τους φίλους είναι πολύτιμη. Εσείς ήδη βρίσκεστε στο ιδανικό περιβάλλον.


oikia




 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...