Τα πιο hot χρώματα της άνοιξης, για τα μάτια σου μόνο!


Η Stylista σουλατσάρει στα runways της σεζόν, επιλέγει τις πιο hot σκιές για το νεσεσέρ της άνοιξης και συμβουλεύεται την makeup artist Έλενα Χατζηνικολίδου για το πώς θα τις φορέσει.


«Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ταιριάζουν οι ανοιχτές μπλε, σιελ σκιές, ενώ αντίθετα οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες, αναδεικνύονται ιδανικά με τις έντονες, σκούρες μπλε αποχρώσεις. Στην πρώτη περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας με ένα φούξια, ματ κραγιόν, ενώ αν είστε μελαχρινή και επιλέξετε την πιο σκούρα εκδοχή της μπλε σκιάς, κρατήστε τα χείλη ‘’ήσυχα’’. Ένα απαλό γκλος, είναι αρκετό» τονίζει η makeup artist Έλενα Χατζηνικολίδου. Όσο για την εφαρμογή τους, η Έλενα σημειώνει «Μπορείτε να ‘’παίξετε’’ με την ένταση, εφαρμόζοντας στο καπάκι, κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων μία σκούρα σκιά και όσο ανεβαίνετε προς τα φρύδια, να ‘’ντεγκραντάρετε’’ σβήνοντας καλά, με μία σκιά δύο τόνους πιο ανοιχτή, πάντα όμως στην απόχρωση της πρώτης».
Δοκίμασε: 1. Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio, Punky Blues, 2. M.A.C Eyeshadow Μotorhead από τη συλλογή Jeanius 3. Sephora Long Lasting Eyeliner, Fancy Blue 4. Sephora Duo Eyeshadow No12, Curaçao.



Πράσινο


Αν είσαι κοκκινομάλλα, με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, η ιδανική σκιά για εσένα είναι η πράσινη, σε όλες της τις διαβαθμίσεις, τονίζει η Έλενα. «Αν επιλέξετε το σκούρο πράσινο, συνδυάστε το με ένα άτονο κραγιόν στο χρώμα του δέρματος ή ένα διάφανο γκλος με βάση του το χρυσό. Στην περίπτωση που επιλέξετε ανοιχτόχρωμη, φωτεινή εκδοχή του πράσινου, ένα κοραλλί κραγιόν στα χείλη θα ‘’απογείωνε’’ το look σας» λέει χαρακτηριστικά η Έλενα.
Δοκίμασε: 1. Avon Διπλή σκιά στην απόχρωση Fresh Jade, 2. Giorgio Armani Transluminence Eyeshadow Palette 3. Yves Saint Laurent Pure Chromatics No 04, 4. Make up Forever, Star Powder No 970 (αποκλειστικά στα Sephora) 5. Estée Lauder Bronze Goddess, Διπλό μολύβι σκιών No 02.

Ροζ/Μωβ

«Το ροζ και το μωβ, αποτελούν τις καλύτερες χρωματικές επιλογές, για όσες διαθέτουν ξανθή, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, αφού στην αντίθετη περίπτωση το αποτέλεσμα βγαίνει μουντό και άτονο. Συνδυάζεται με έντονα χείλη, σε φούξια ή ζωηρό ροζ » συμβουλεύει η Έλενα.
Δοκίμασε: 1. L’Oréal Paris Color Appeal Platinum, No 154, 2. Dior Μονή σκιά Νο 826, 3. Lancôme Ombre Magnetique, No 3 Ultra Lavande, 4. Maybelline New York Τετραπλή παλέτα σκιών σε αποχρώσεις του ροζ



Χρυσό/Μπρονζέ

«Το χρυσό και το μπρονζέ, είναι από τα λίγα χρώματα σκιών που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας, αν και απογειώνουν τις μαυρισμένες επιδερμίδες καθώς και τα ανοιχτόχρωμα μάτια. Μπορείτε να κάνετε ένα συνδυασμό των δύο αυτών χρωμάτων, απλώνοντας τη μπρονζέ σκιά στο μέσο του βλεφάρου και τη χρυσή στις άκρες, στην εσωτερική και εξωτερική γωνία, για έξτρα λάμψη» σημειώνει η ‘Έλενα, τονίζοντας παράλληλα ότι το μόνο που θα χρειαστείς για να ολοκληρώσεις το look, είναι ένα διάφανο γκλος.
Δοκίμασε: 1. Yves Saint Laurent Ombre Solo No 15 , 2. Αrtdeco Μονή σκιά No 25 3. Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow, Bronze Haze



www.stylista.gr






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...