Υπέροχη Φυσική Κρέμα με Λάδι Αργκαν.

Το λάδι Αργκάν είναι ίσως γνωστό στις περισσότερες γυναίκες για τις καταπληκτικές ιδιότητές του στην ομορφιά της επιδερμίδας μας.
Εκτός από το γεγονός ότι είναι 100% φυσικό προιόν, το λάδι Αργκάν είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ωμέγα 6 και Ε. Επαναφέρει την υγρασία στα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες καθιστώντας το έτσι μία μοναδική αντιγηραντική θεραπεία χωρίς καμμία επιβάρυνση από χημικές και επικίνδυνες ουσίες που βρίσκουμε στα συμβατικά καλλυντικά.
Για όσες έχουν λιπαρό, μεικτό  ή  κανονικό δέρμα μπορεί εάν σας φανεί κάπως λιπαρή για την ημέρα να την χρησιμοποιήσετε μόνο ως κρέμα νυχτός. Προσωπικά όμως μου άρεσε πάρα πολύ και για την ημέρα! Στα ξηρά, τα ώριμα και τα ταλαιπωρημένα  δέρματα δεν το συζητώ, είναι το απόλυτο MUST!!!!  και χρησιμοποιείται εννοείται όλο το 24ώρο!

Ιδιαίτερα τώρα την περίοδο του Χειμώνα που το δέρμα μας έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και χρειάζεται προστασία από το κρύο και τον αέρα είναι η καλύτερη περιποίηση που μπορούμε να του προσφέρουμε όποιος και εάν είναι ο τύπος της επιδερμίδας μας. Σας την συνιστώ κορίτσια ανεπιφύλακτα!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...