To Frock n’Roll αλλάζει αλλά κάνει και ένα giga bazaar!

To Frock n’ Roll, το multi brand concept store στο Χαλάνδρι, που έγινε γνωστό μέσα από τα fashion parties που διοργανώνει αλλά και τους ανερχόμενους σχεδιαστές που φιλοξενεί, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και αλλάζει. Αλλάζει χώρο, αλλάζει τρόπο λειτουργίας, αλλάζει ότι χρειάζεται για να παραμείνει ξεχωριστό, αγαπημένο και ανταγωνιστικό.
Η μεταμόρφωση ξεκινά με μεταφορά σε ιδιόκτητο χώρο, στην Αγία Παρασκευή.
Ένας ενιαίος όμορφος χώρος έχει μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό showroom με warehouse αισθητική, το οποίο θα φιλοξενεί τις συλλογές ρούχων και αξεσουάρ που επιλέγονται κάθε σεζόν, καθώς επίσης και τα γνωστά πλέον shopping parties που είναι πια συνώνυμα με το Frock n’ Roll και την ομάδα του.
Ο χώρος θα λειτουργεί σαν κατάστημα, συγκεκριμένες μέρες και ώρες, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού για το γνωστό styling service που παρείχαμε πάντα στους φίλους του καταστήματος.
Επιπλέον,το Frock n’ Roll επεκτείνει τη δραστηριότητά του στο internet με ένα εξαιρετικά εύχρηστο e-shop, το οποίο θα εξασφαλίζει δωρεάν παράδοση επόμενης ημέρας και πληθώρα τρόπων πληρωμής.
Μειώνοντας τα κόστη λειτουργίας, το Frock n’ Roll εξασφαλίζει κάτι πολύ σημαντικό για τους φίλους και πελάτες του. Χαμηλότερες τιμές στα είδη αλλά και στις υπηρεσίες που προσφέρονται.
H Δημήτρια Ιωαννίδου, ιδιοκτήτρια του Frock n’ Roll και σχεδιάστρια του label whiteDlight, δηλώνει σχετικά: «Μπήκαμε στην αγορά δυναμικά και με στόχο να μεταδώσουμε σε όσους μας εμπιστευτούν την αγάπη μας για τη μόδα, το προσωπικό στυλ και την χαρά που αυτά μπορούν να δώσουν στην καθημερινότητά μας. Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι. Ωστόσο, όπως όλοι βιώνουμε, οι καιροί αλλάζουν. Τα σταθερά καταστήματα εξαφανίζονται, τα pop-up concept stores κάνουν τις πρώτες εμφανίσεις τους, η αγορά στο στυλ του flea-market ενισχύεται, στο διαδίκτυο όλο και περισσότεροι εμπιστεύονται τις αγορές τους. Εμείς κατανοούμε την ανάγκη των αλλαγών και προσαρμοζόμαστε, παραμένοντας σταθερά πιστοί στις αξίες μας. Επιμένουμε να ανήκουμε σε εκείνους τους επιχειρηματίες που απορρίπτουν τα προϊόντα αμφιβόλου τρόπου παραγωγής. Αποφύγαμε μέχρι σήμερα τα υπερτιμολογημένα, και αυτό παραμένει πρωταρχική επιλογή μας. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, στηρίζουμε τη δημιουργία, το fair-trade, αγαπάμε τη μόδα και αλλάζουμε για να παραμείνουμε στη θέση που μας έβαλαν οι Frock n’ Rollers!»
Ο νέος χώρος του Frock n’ Roll αλλά και το e-shop του (www.frocknroll.com) θα παρουσιαστούν στο κοινό μέσα στο καλοκαίρι με μία μεγάλη εκδήλωση έκπληξη.


http://www.ohsochic.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...