Τα 5μεγαλύτερα ψέμματα των γυναικών

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που διενέργησε το Μουσείο Επιστήμης της Αγγλίας, οι άντρες είναι αυτοί που κρύβουν τα περισσότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πηγαίνουμε πολύ πίσω...

Η έρευνα βρήκε ότι η μέση γυναίκα θα πει 728 ψέματα τον χρόνο - που σημαίνει περίπου δυο ψέματα την ημέρα!
Παρ' όλα αυτά, το 82% των γυναικών που πήραν μέρος στην έρευνα δήλωσαν ότι νοιώθουν ενοχές όταν λένε ψέματα, σε αντίθεση με το 70% των αντρών που είπαν το ίδιο...


Τα 5μεγαλύτερα ψέμματα των γυναικών:


1)"Δεν ξέρω που είναι, δεν το άγγιξα καν!
Πόσες φορές άραγε καθαρίσατε το σπίτι και μετά γίνατε δέκτες παραπόνων για απώλεια κλειδιών, εισιτηρίων ή και... πορτοφολιού του αγαπημένου σας; Η αλήθεια είναι αγαπημένοι μας άντρες ότι ναι, μετακινήσαμε τα υπάρχοντά σας αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχθούμε!


2)"Δεν ήταν τόσο ακριβό!"
Το έχουμε κάνει όλες - έχουμε ξετινάξει δηλαδή τον προϋπολογισμό μας για ένα κολιέ ή μια τσάντα που μας άρεσε - και φαίνεται ότι οι περισσότερες από εμάς λέμε ψέματα γι' αυτό! Η φράση «δεν ήταν τόσο ακριβό» ήταν το τρίτο πιο δημοφιλές ψέμα που η έρευνα καταδεικνύει ότι οι γυναίκες λένε στους άντρες.


3)"Έχω πονοκέφαλο"
Έχετε ποτέ πει ψέματα σχετικά με το αν νοιώθετε ή όχι πονοκέφαλο ούτως ώστε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που δεν σας αρέσει; Ένα πολύ μεγάλο μέρος των γυναικών που ερωτήθηκαν στην έρευνα το έχει πει - και είναι το πέμπτο πιο δημοφιλές ψέμα που λένε στους άντρες.


4)"Τα πήρα στις εκπτώσεις"
Ψώνια στις εκπτώσεις... Το τελευταίο καταφύγιο της σύγχρονης γυναίκας. Το γιατί χρειάζεται να πούμε ψέματα σχετικά με αυτό δεν είναι ξεκάθαρο αλλά πρόκειται για ένα από τα δέκα ψέματα που λέμε στο άλλο μας μισό σε μόνιμη βάση.


5)"Τώρα κατεβαίνω"
Το έχουμε κάνει όλες - έχουμε σπαταλήσει ώρες ατέλειωτες βάζοντας μέικ - απ και διαλέγοντας το σωστό ρούχο και το τίμημα είναι ότι έχουμε αργήσει στο ραντεβού μας με τον αγαπημένο μας ο οποίος έχει έρθει και μας περιμένει. «Τώρα κατεβαίνω» είναι η κλασική φράση που του λέμε για να ηρεμήσουμε την κατάσταση (ή τουλάχιστον να καθυστερήσουμε για λίγο την έκρηξή του!)


http://odosomorfias.blogspot.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...