Oι πέντε ποιο καλοντυμένες celebrities του MΕΤ Gala, του σημαντικότερου fashion event της χρονιάς

Ποιες κατάφεραν να μπουν στη δική μας λίστα με τις καλοντυμένες;



Gisele Bundchen
metgisele

To γνωστό top model Gisele Bundchen αποθεώνει το κατακόκκινο στράπλες φόρεμα του οίκου Alexander McQueen. Παρότι η δημιουργία είναι τελείως απλή η Gisele το αναγάγει σε ένα άλλο επίπεδο με το sexy και glamour attitude.

Sarah Jessica Parker
metsarahjessica

H αγαπημένη μας Sarah Jessica Parker αποτίει φόρο τιμής στον εκλιπόντα φίλο της Alexander McQueen φορώντας ένα vintage κομμάτι του διακοσμημένο με κρύσταλλα. Σικάτη και υπέροχη στα σαράντα της.

Leighton Meester
metleeghton

H εμφάνιση της με εφαρμοστό Louis Vuitton φόρεμα και gladiators μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους. Το μακιγιάζ της σε απαλούς τόνους και τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα απλό σινιόν ολοκληρώνουν την εμφάνιση, που δείχνει ότι δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με leather.

Liv Tyler
metliv

H γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στο gala φορώντας haute couture δημιουργία του οίκου Givenchy σε κίτρινους και λευκούς τόνους συνδυάζοντας το με ένα clutch σε έντονο χρώμα. Αν και η συλλογή δεν μας είχε εντυπωσιάσει, η αιθέρια Liv Tyler είναι εκθαμβωτικά όμορφη.

Beyoncé
metbeyonce

Η καλλονή Beyoncé εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από το σύζυγό της Jay –Z φορώντας μια μαύρη-χρυσή τουαλέτα του οίκου Pucci η οποία αναδείκνυε τις καμπύλες της και την έκανε να μοιάζει σαν παραμυθένια γοργόνα. Η παραμυθένια εμφάνιση που τόσο χρειαζόμασταν να χαρούμε σε ένα τέτοιο event.


http://www.queen.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...