ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

Ως γνωστόν εκτός από μια καταπληκτική επώνυμη τσάντα σε τιμή ¨πάτωμα¨ στο ράφι του netaporter.com τίποτα δεν σε κάνει να νιώθεις πραγματική ευφορία τόσο, όσο το να αρχίζεις να ερωτεύεσαι κάποιον. Βλέπεις αστράκια, ουράνια τόξα, το στομάχι δένεται κόμπος από την προσμονή του επόμενου τηλεφωνήματος, της επόμενης συνάντησης, ο ήλιος λάμπει τα πουλάκια τραγουδάνε κλπ.

Ο έρωτας μας οδηγεί να παρουσιάσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τον δει ο άλλος.
Αλλά μετά ανακαλύπτεις ότι αυτός ο τύπος δεν είναι τόσο γοητευτικός, ή πνευματώδης όσο νόμιζες στην αρχή, ή ακόμα χειρότερα δεν είναι τόσο καλός στο σεξ, έχει κάποιο τικ, είναι τρακαδόρος, τεμπέλης, ανεπρόκοπος, κοιτά άλλες απροκάλυπτα, είναι ερωτευμένος με τον εαυτό του και άλλα πολλά.
Τότε είναι που θέλεις να φύγεις όσο γρηγορότερα γίνεται, αλλά έχεις πρόβλημα δεν σου βγαίνει τόσο εύκολα. Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες δεν μπορούν να αποχωριστούν τόσο εύκολα κάποιον, ενώ ήδη γνωρίζουν ότι η σχέση έκανε τον κύκλο της και δεν έχουν τίποτε άλλο να περιμένουν. Αν δε ο άλλος, στην διαδικασία του χωρισμού δεν τις αφήνει να φύγουν, το πράγμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο και τα συναισθήματα μπερδεύονται.
Και τότε είναι αυτό που ονομάζουμε στην γλώσσα των ζευγαριών «προσπάθεια για να σωθεί η σχέση». Θα ήταν καλύτερο να λεγόταν «πολύ κακή ιδέα».
Το καλύτερο είναι να αναγνωρίσεις ότι τίποτα δεν θα αλλάξει - εκτός ίσως από ένα μικρό διάστημα βελτίωσης - και να προχωρήσεις παρακάτω.
Για να το καταφέρεις ευκολότερα ακολούθησε αυτά τα τρία βήματα

Βήμα 1ο: Προσποιήσου ότι το τηλέφωνο του δεν υπάρχει. Σβήσε κάθε αναπάντητη κλήση μήνυμα, log στο κινητό, με τον αριθμό του και διέγραψε τον από τις επαφές σου. Πιθανόν να μην θυμάσαι τον αριθμό απ' έξω αφού η τεχνολογία μας έχει απομακρύνει από την απομνημόνευση αριθμών με τις ευκολίες που παρέχει. Έτσι και αλλιώς χρειάζεται σοβαρό σθένος για να αποφύγεις να πάρεις τηλέφωνο για να κάνεις κάποια ερώτηση του τύπου: «πως τα καταφέραμε έτσι;» ή « σου λείπω καθόλου;» ή ακόμα χειρότερα «βγαίνεις με κάποια άλλη;». Διέγραψε λοιπόν τον αριθμό για να μην μπεις στον πειρασμό να ρωτήσεις.

Βήμα 2ο : Το sex με τον πρώην είναι παγίδα, μην πέσεις μέσα. Μπορεί να σου φαίνεται ανόητο το να μην του τηλεφωνήσεις όταν νιώθεις έξαψη και οι ορμόνες σου χτυπάνε κόκκινο για να βρεθείτε και ¨να βγάλετε τα μάτια σας¨. Μην το κάνεις. Είτε θα αναλωθείτε στη συζήτηση του τι δεν λειτούργησε. Είτε το sex θα μοιάζει ανούσιο χωρίς εκείνη τη σπίθα του έρωτα που υπήρχε πριν και τώρα έχει σβήσει. Θα νιώσεις άσχημα και θα μετανιώσεις που το έκανες. Άσε αυτό το σετάκι - τον πρώην παρέα με τα γεννητικά του όργανα - στο παρελθόν.
Βήμα 3ο : Κάνε τον εαυτό σου εκθαμβωτικό. Καμία εκδίκηση δεν είναι καλύτερη από το να σε δει κάποιος από τους φίλους, του ή ακόμα και ο ίδιος και να είσαι τόσο σέξι που να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μαλλιά, νύχια, βλεφαρίδες, φτιαγμένα πάντα, σέξι ρούχα που σε κολακεύουν και στάση γυναίκας με δυνατή αυτοπεποίθηση είναι η συνταγή που θα δώσει το μήνυμα σε όλους. Μπορεί να αισθάνεσαι χάλια αλλά κάνε την προσπάθεια να φαίνεσαι εκθαμβωτική όταν είσαι σε δημόσιους χώρους ή με άλλους ανθρώπους. Μην τον αφήσεις να δει ότι ο χωρισμός σε παιδεύει, δώστου να καταλάβει ότι είσαι αλλού, ότι έχεις φύγει.


http://www.tellawoman.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...