Met Gala: Τα φορέματα που έκοψαν ανάσες

Wow: Η Karolina Kurkova -ή όπως τη λένε χαϊδευτικά, «KK»- εξέπεμψε κάτι πολύ δυναμικό θα λέγαμε, σαν αμαζόνα του κόκκινου χαλιού, με Jean Paul Gaultier Haute Couture και ασορτί δαντελένιο κολάν. Το βρήκαμε τολμηρό και genial.
Στον αντίποδα της γλυκύτητας, δηλαδή περίπου στον διαβήτη, η Taylor Swift ήταν μια από τις πρώτες αφίξεις στο γκαλά με κρεασιόν J. Mendel στο κλασικό πλέον στόρι «δαντέλα συναντά nude».




Ως μέλος του τιμητικού συμβουλίου της βραδιάς, μα και συνάμα ως κυρία Francois-Henri Pinault (που η εταιρεία του κατέχει το 50% του οίκου McQueen), η Salma Hayek φόρεσε Alexander McQueen. Εν τω μεταξύ, πίσω στο δάσος, άλλη μια celebrity μαδά τις μαργαρίτες του οίκου Valentino και δεν είναι άλλη από την πρώην μικρή Dakota Fanning, η οποία διάλεξε ένα φόρεμα που ταίριαξε τρομερά με τα χρώματά της. Εύγε.





Να και η Doutzen Kroes με φλογερό τούλινο αριστούργημα του Giambattista Valli – αυτό θα πει να σταματάς την κυκλοφορία, κατόρθωμα τεράστιο και ειδικά πάνω στο κόκκινο χαλί. Η Fergie, πάλι, είπε να περάσει πιο απαρατήρητη με nude τούλι, διακριτική λάμψη και ουρά μακρύτερη από της Catherine του William – η κρεασιόν είναι των Marchesa.


http://www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...