Ετοιμάστε ποδαράκια για έξω

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έχουμε τη συνήθεια να ξεχνάμε το βασικό πεντικιούρ, μέσα στην ασφάλεια των κλειστών παπουτσιών. Με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι μας όμως τώρα, τρέχουμε να διορθώσουμε τις χειμερινές ατασθαλείες.


       1. Καθημερινή υγιεινή: χαλαρώστε τα πόδια σας στο τέλος κάθε μέρας, με ένα δεκάλεπτο ποδόλουτρο σε ζεστό νερό. Εάν έχετε και αρωματικά άλατα να ρίξετε, θα δείτε αμέσω τη διαφορά. Στεγνώστε στη συνέχεια τα πόδια σας με προσοχή κι επιμέλεια, γιατί το καλοκαίρι βοηθάει τους μύκητες να δυναμώνουν. 

       2. καθημερινή ενυδάτωση: η καθημερινή επάλλειψη των ποδιών μας με ενυδατική κρέμα είναι η τέλεια ευκαιρία και για ένα αναζωογοννητικό μασάζ στις σόλες και τους αστράγαλους. Μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιήστε και ειδικό απολεπιστικό για ακόμη μεγαλύτερη απαλότητα.

       3. Το αν θα κάνετε μόνες σας το πεντικιούρ σας ή αν θα πηγαίνετε στην ειδικό, αυτό είναι δικό σας θέμα. Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να έχετε περιποιημένα νύχια, με τα χρώματα του φετινού καλοκαιριού να τους προσδίδουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...