Στο catwalk της παραλίας

Φώτα, κάμερα, πάμε! Φοράμε τις νέες μας τουνίκ, τις πολύχρωμες σαγιονάρες μας, και τα μεγάλα μας καπέλα και εμφανιζόμαστε στην παραλία ως άλλες «Σοφίες Λόρεν».
Δίνουμε έμφαση στο στιλ και την άνεση, όχι μόνο γιατί σε όλες τις γυναίκες αρέσει να είναι κομψές και λαμπερές κάθε ώρα της ημέρας, αλλά γιατί το πρωινό look είναι αυτό που στις διακοπές καταλήγει να μας συνοδεύει μέχρι αργά το απόγευμα, όταν ο ήλιος έχει πέσει και τα παραλιακά ταβερνάκια γίνονται καταφύγια δροσιάς και… συντήρησης. Δείτε πέντε συνδυασμούς που σας προτείνουμε για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία
Λάμψη σε φόντο λευκό
Για την κοσμοπολίτικη παραλία και την ακόμα πιο κοσμοπολίτικη ταβέρνα αμέσως μετά, προτιμήστε λευκό καφτάνι με μεταλλικές λεπτομέρειες, μεγάλο καπέλο και σαγιονάρες σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Καφτάνι: Cortez Kaftan από τα All Saints, σε off-white ή σε ξεβαμμένο μαύρο, από 100% βαμβάκι, στολίζεται με πέτρες σε μεταλλική απόχρωση στο μπούστο και στα μανίκια. Τιμή: 101,50 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ. Σαγιονάρες: Πλαστικές σαγιονάρες Havaianas σε μεταλλική απόχρωση με πλεκτό σχέδιο. Τιμή: 25 ευρώ. Θα τις βρείτε στα περισσότερα καταστήματα με καλοκαιρινά αξεσουάρ ή με αθλητικά είδη. Καπέλο: Καπέλο θαλάσσης από τα Achilleas Accessories με μεγάλο γείσο, από ψάθα βαμμένη σε ασημί απόχρωση. Διατίθεται ακόμα σε μαύρο και φούξια. Τιμή: 7,80 ευρώ. Καταστήματα Achilleas Accessories εδώ.

Κομψή και αέρινη
Ένα υπέροχο φόρεμα που θα μπορούσε να αποτελέσει τη μασκότ των διακοπών μας, μία μεγάλη τσάντα για να χωρά τα απαραίτητα και τα αξεσουάρ που θα αναγάγουν το όλο look σε fashion statement. Καφτάνι: Κατακτήστε το νησί με το υπέροχο βαμβακερό καφτάνι από τα Monsoon σε αποχρώσεις του γαλάζιου και σε μεσάτη γραμμή που κολακεύει το σώμα. Τιμή: 60 ευρώ (χωρίς την έκπτωση). Θα το βρείτε στο κατάστημα Monsoon, στο The Mall. Τσάντα: Μεγάλη ψάθινη τσάντα θαλάσσης από τα Achilleas Accessories με ξύλινα χερούλια σε μπλε, λευκή και απόχρωση στο χρώμα της ψάθας. Τιμή: 13,30 ευρώ. Καταστήματα Achilleas Accessories εδώ. Βραχιόλι: Το Jacamar Bracelete από τα Le Ju Designs είναι ένα υπέροχο βραχιόλι φτιαγμένο με μέρη από φυσικό ελεφαντόδοντο και πέτρες σε διαφορετικά μεταξύ τους χρώματα, σε γήινες αποχρώσεις. Τιμή: 35 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.

Εξωτική και σέξι
Ένα παρεό που αφήνει την φαντασία να οργιάζει, το απαραίτητο καπέλο που προσδίδει θηλυκότητα και σεξ απίλ και ένα εντυπωσιακό πέτρινο κολιέ στο μπούστο που κλέβει την παράσταση. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για τις φετινές εξωτικές σας διακοπές; Παρεό: Εμπριμέ παρεό από τα Alexi Andriotti σε αποχρώσεις του τιρκουάζ, του πράσινου και του φούξια. Τιμή: 9.50 ευρώ. Καταστήματα Alexi Andriotti εδώ. Καπέλο: Ψάθινο καπέλο σε φυσικό χρώμα με μεγάλο φιόγκο από τα καταστήματα Zara. Τιμή: 6 ευρώ, με την έκπτωση. Κολιέ: Navajo Necklace από τα Le Ju Designs. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το κολιέ-έργο τέχνης με τις πέτρες από φυσικούς καρπούς και ελεφαντόδοντο σε διάφορα χρώματα. Ετοιμάζεται μόνο μετά από παραγγελία και η τιμή του είναι 233 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.

Κορίτσι της πόλης
Ένα φόρεμα που θα μορούσε να φορεθεί και στην πόλη, μία στιλάτη τσάντα που κλέβει την παράσταση και το απαραίτητο ψάθινο καβουράκι. Φόρεμα: Βαμβακερό φόρεμα παραλίας Fullah Sugah σε μπλε απόχρωση, με κεντητές λεπτομέρειες, που δένει ψηλά στον λαιμό. Τιμή: 9,95 ευρώ. Καπέλο: Ψάθινο καπέλο Fullah Sugah με μικρό γείσο, το οποίο διατίθεται σε μπλε, λευκό, φυσικό χρώμα ψάθας, μαύρο και κοραλί. Τιμή: 7,45 ευρώ. Δείτε τα καταστήματα Fullah Sugah εδώ. Τσάντα: Τσάντα παραλίας από τα Alexi Andriotti με ethnic κεντήματα και διακοσμητικά λουλούδια για την παραλία. Τιμή: 35 ευρώ. Καταστήματα Alexi Andriotti εδώ.

Country chic
Στο… εναλλακτικό νησί, εκεί που το χρώμα στο ρούχο αποτελεί από μόνο του πολυτέλεια και η πρωινή εμφάνιση δεν διαφέρει σε τίποτα από την βραδινή, έχουμε έναν παραπάνω λόγο να διαλέξουμε με προσοχή τα σύνολα της παραλίας. Φόρεμα: Μίνι, στράπλες φόρεμα παραλίας από βισκόζη και βαμβάκι, με εμπριμέ μοτίβο στο μπούστο και την φούστα. Τιμή: 35, 80 ευρώ (χωρίς την έκπτωση). Σαγιονάρες: Ψάθινες με εμπριμέ λεπτομέρειες και ένα μεγάλο λουλούδι στο κέντρο τους. Τιμή: 14,30 ευρώ. Καπέλο: Ψάθινο καπέλο με μεταλλικές λεπτομέρειες, χάντρες και πέτρες. Τιμή: 19,90 ευρώ. Όλα από τα καταστήματα Accessorize –δείτε τις διευθύνσεις εδώ




www.in2life.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...