Κι όμως οι άνδρες δεν απατάνε μόνο για το ... sex

Στο νέο του βιβλίο ‘’ Η αλήθεια για την απιστία’’ ο Gary Neuman αποσαφηνίζει τις αιτίες της ανδρικής απιστίας: Προφανώς δε γίνονται όλα απλά και μόνο για το σεξ.


Ο γνωστός ψυχοθεραπευτής πήρε συνέντευξη από 100 πιστούς και 100 άπιστους συζύγους για διάστημα πάνω από δύο χρόνια και κατέληξε σε ορισμένα ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία: το 93 % των άπιστων συζύγων δεν θα το ομολογούσαν ποτέ και το 81 % θα το αρνούνταν
ακόμη κι αν τους πίεζαν να το παραδεχτούν. Το 77 % έχουν ένα στενό φίλο που ξέρουν ότι έχει απιστήσει κατ’ εξακολούθηση.
Παράλληλα ο Neuman διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν απιστούν μόνο για το σεξ ούτε βρίσκουν τις ερωμένες τους πολύ περισσότερο ελκυστικές από τις συζύγους τους αλλά αισθάνονται πιο αγαπητοί και ερωτεύσιμοι μαζί τους-ειδικά όταν η σχέση με τη σύζυγό τους περνάει κρίση-.
Αυτή η διαπίστωση και ο υπότιτλος του βιβλίου ‘’Γιατί οι άνδρες απιστούν και τι μπορείτε να κάνετε για να το αποτρέψετε’’ επέσυραν την οργή των κριτικών που λένε ότι ο συγγραφέας στην ουσία κατηγορεί τις γυναίκες για την απιστία των συζύγων τους.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...