Μαλλάκια με έξτρα όγκο εύκολα και απλά

Έχεις λεπτή τρίχα και όχι πολύ πυκνά μαλλιά με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι τα εξτένσιον πολύ σοβαρά για να χαρίσεις στα μαλλάκια σου την αίγλη που θέλεις; Ο όγκος στα μαλλιά είναι πολύ σέξι και αλλάζει ολόκληρο το λουκ σου! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις εύκολα και απλά να αποκτήσεις πυκνά σέξι μαλλάκια!


Η Μπιγιονσέ ξέρει το κόλπο  και γυρίζει τα μαλλάκι της για έξκτρα όγκο!
Η Μπιγιονσέ ξέρει το κόλπο
και γυρίζει τα μαλλάκι της για έξκτρα όγκο!
Το πιστολάκι ανά χείρας: πολλά έχουν ακουστεί για το πιστολάκι όμως δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είναι ένα εργαλείο στάιλινγκ που σου προσθέτει όγκο όποτε το χρειαστείς. Αν έχεις σγουρά μαλλάκια τότε είναι πιο εύκολο να πετύχεις υψηλά επίπεδα όγκου ειδικά αν "ξεχωρίσεις" τις μπούκλες σου με τα δάχτυλα σου και όχι μόνο δεν καταστρέφεις την τρίχα σου αλλά χαρίζεις και έξτρα όγκο στα μαλλάκια σου!
Αν πάλι έχεις ίσια μαλλάκια αφού τα στεγνώσεις με το πιστολάκι δεν έχεις πάρα να γυρίσεις προς τα κάτω τα μαλλάκια σου για λίγο. Το γνωστό κόλπο που σίγουρα έχεις δει ότι κάνει ο κομμωτής σου όταν σου λέι να γυρίσεις ανάποδα το κεφάλι σου βοηθάει για να χαρίσεις έστω και προς στιγμήν έξτρα όγκο στα μαλλάκια σου, με τη βοήθεια της λακ, "φυλάκισε" το αποτέλεσμα!

Τα απαραίτητα εργαλεία: το κατάλληλο σαμπουάν και μαλακτικό έχει τη δύναμη να βοηθήσει την προσπάθεια σου για όγκο. Ο αφρός για έξτρα όγκο είναι ότι καλύτερο για μετά το λούσιμο , πράγμα που θα προετοιμάσει το μαλλάκι σου για το στάιλινγκ. Προσπάθησε να μην απλώνεις προϊόντα στις άκρες των μαλλιών σου που κάνουν τα μαλλάκια σου να "πέσουν" και άρα να μειωθεί ο όγκος τους, αφού το ζητούμενο είναι να φουντώσουν όχι να "πέσουν".

Χώρισε τα: πριν πάρεις το πιστολάκι στα χέρια σου χώρισε τα μαλλάκι σου και ξεκίνησε να στεγνώνεις από τις κάτω τούφες προχωρώντας προς τις επάνω για έξτρα πόντους όγκου.

Προσοχή στο βαφή: οκ να βάψεις το μαλλάκι σου αλλά καλά θα κάνεις να αποφύγεις την αμμωνία που καταστρέφει την τρίχα και θα δεις το μαλλάκι σου να φουντώνει γρήγορα!

Το χτένισμα είναι το παν: το κατάλληλο χτένισμα χαρίζει στα μαλλάκια σου τον όγκο που θέλεις. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να δώσει όγκο με τη χτένα στο επάνω μέρος του κεφαλιού και δημιούργησε την εντύπωση ότι έχεις σέξι μαλλάκι με όγκο!

Το ελαιόλαδο είναι η γιατρειά: τα σωστά έλαια χαρίζουν στα μαλλιά σου τον έξτρα όγκο αφού δυναμώνουν την τρίχα σου αρκεί να το απλώσεις καλά στα μαλλάκια σου. Ρίξε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο στα μαλλάκια σου και φρόντισε να απλωθεί καλά από τις ρίζες ως τις άκρες και άφησε το για μισή ωρίτσα να κάνει την δουλειά του.

Δώσε στα μαλλάκια σου την προσοχή που θέλουν για να δείχνουν σούπερ πυκνά και λαμπερά και θάμπωσε τους όλους!


www.womenonly.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...