Τα μονοπάτια της απόλαυσης

Έχει φτάσει η στιγμή για ν’ απολαύσετε τον έρωτα. Βρίσκεστε μαζί με τον σύντροφό σας πάλι ξαπλωμένοι, αλλά στο μυαλό σας  κυριαρχεί η σκέψη, ότι γι’ άλλη μια φορά δεν θα καταφέρετε να φτάσετε στη μοναδική στιγμή της ολοκλήρωσης.

Δεν ξέρετε αν κάνετε κάτι λάθος και δεν μπορείτε να φθάσετε στην κορύφωση ή ακόμα χειρότερα, δεν έχετε φθάσει ποτέ. Να όμως που τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά.
Υπάρχουν  πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν για να φτάσετε σε οργασμό. Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τα ερωτικά παιχνίδια ή για τα ερωτικά βοηθήματα. Αλλά σίγουρα δεν ξέρετε τι είναι κατάλληλο για σας.
Ας δούμε λοιπόν μαζί, διαλέξτε αυτό που νιώθετε ότι σας ταιριάζει και “Kαλή τύχη” !

1ο Βήμα : Προετοιμασία
Εάν δεν είσαστε προετοιμασμένη, δύσκολα θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Μην ξεχνάτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και το σώμα σας για να είστε έτοιμη για την ερωτική πράξη. Ένα βασικός παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει στην αποτυχία, είναι το να μην νιώθετε άνετα όταν ο καλός σας αρχίζει με φιλιά να εξερευνά το κορμί σας. Προετοιμαστείτε λοιπόν κατάλληλα, απελευθερωθείτε, αφεθείτε κι απολαύστε μαζί του αυτήν την εξερεύνηση, εισπράττοντας την αγάπη του.    

2ο Βήμα : Αγαπήστε το κορμί σας
Η αγάπη και η εξοικείωση με το σώμα σας είναι επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας για την ώρα που κάνετε έρωτα κι επιθυμείτε τον οργασμό των ονείρων σας. Εάν νιώθετε άνετη με την εικόνα που έχει το κορμί σας και δεν ντρέπεστε τον σύντροφό σας, έχετε καταφέρει να κάνετε ένα μεγάλο βήμα. Μπορεί να ακούγεται περίεργα, αλλά είναι αλήθεια. Όταν κάνετε έρωτα με τον σύντροφό σας, θεωρείστε ότι κάνετε έρωτα με τον εαυτό σας. Μπείτε στη θέση του κι αυτός τότε θα μπει στη δική σας. Είναι βασικό σημείο της εξίσωσης.
3ο Βήμα : Χαλαρώστε
Έφτασε η στιγμή για να χαλαρώσετε στο κρεβάτι σας. Όταν ξαπλώνετε με τον καλό σας, φανταστείτε ότι έχετε βυθιστεί στο κρεβάτι σας. Αφήστε ελεύθερο όλο το κορμί και την αναπνοή σας. Όσο πιο εύκολα το κάνετε, τόσο πιο άνετα θα φτάσετε στην κορύφωση. Αν το stress της ημέρας δεν σας αφήνει εύκολα να χαλαρώσετε, ένα ποτήρι κρασί στην αγκαλιά του συντρόφου σας θα είναι ότι πρέπει.
 Όχι μόνο θα σας κάνει να νιώστε πιο άνετα, αλλά θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες σας και να κάνετε και το επόμενο βήμα…

4ο Βήμα : Ανοικτή σε όλα
Και τώρα που έχετε χαλαρώσει, ξαπλώστε και προσφέρετε το υπέροχο απόκρυφο σημείο σας στα χάδια του καλού σας. Είσαστε έτοιμη να φθάσετε εύκολα και γρήγορα σ’ έναν οργασμό. Τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες που έχουν δυσκολία να φτάσουν σ’ οργασμό, μπορεί να σκέφτονται πάρα πολύ. Εκείνο που πραγματικά πρέπει να σκέφτεστε αυτή την ώρα, είναι τα ερεθίσματα που νιώθετε από τις νευρικές απολήξεις αυτής της περιοχής του κορμιού σας. Όλα τα άλλα, θα πρέπει να τα σκεφτείτε κάποια άλλη στιγμή. Το μόνο πράγμα που πρέπει να είναι στο μυαλό σας είναι ευχαρίστηση. Να θυμάστε μόνο, ότι όταν κάνετε έρωτα τίποτα δεν είναι ντροπή, αρκεί να το θέλουν πραγματικά και οι δυο. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...