Οlive Tree Spa


Ένας χώρος που συνδυάζει αρμονικά τις παραδοσιακές θεραπείες με τον αισθησιασμό της Άπω Ανατολής. Μία μίνιμαλ αισθητική παντρεύεται με την απλότητα και την αρμονία των στοιχείων της  ελληνικής φύσης.
Το Δέντρο της Ελιάς κυριαρχεί στην αρχιτεκτονική του χώρου, μεταφέροντας  συμβολισμούς, τη φιλοσοφία και το κάλος του ελληνικού πνεύματος.
Η αναζωογόνηση γίνεται μία μοναδική εμπειρία, ένα ταξίδι ευεξίας και ψυχικής ισορροπίας. Το απαλό άγγιγμα και οι ανατολίτικες τελετουργίες από τα έμπειρα χέρια των καλύτερων θεραπευτών από την Ταϋλάνδη, αρωματίζουν το δέρμα σας με βότανα και αιθέρια έλαια και ξυπνούν τις αισθήσεις σας. Ο απόλυτος συνδυασμός ψυχικής και σωματικής ευεξίας ολοκληρώνεται με τους μοναδικούς συνδυασμούς  μασάζ που προσφέρει αποκλειστικά το Olive Tree spa, όπως το Thai Yoga Massage, Olive Tree Signature Massage & Ayuverdic Head Massage.
Eπιλέξτε ανάμεσα σε scrubs & wraps θεραπείες σώματος για χαλάρωση, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση και θεραπείες προσώπου για τόνωση και λάμψη, όπως Oriental Herbal Wrap, Coffee Scrub, Olive Tree Rejuvanating Facial & Skin Fitness Facial for Men.

Προτιμήστε επίσης μια εξατομικευμένη ολιστική θεραπεία για το σώμα και το πρόσωπό σας, με επιλεγμένα φυτικά προϊόντα που θα σας προσφέρουν με φυσικό τρόπο μια μοναδική εμπειρία «ευζήν».

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε την ημέρα σας παραμένει πάντα ένα συνδυαστικό δίωρο πακέτο με τις καλύτερες θεραπείες, όπως το Royal Thai Treat ή το Mystical Olive Tree Couple.


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...