Billy Sabbado Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011. Τα Νέα Φορέματα της Συλλογής!

Η απόλυτη θηλυκότητα, στην casual, αλλά και στην πιο επίσημη εκδοχή της, ενσαρκώνεται ιδανικά, μέσα από την κολεξιόν Άνοιξη -Καλοκαίρι 2011, της εταιρείας Day.

Ο Billy Sabbado, με βασικό υλικό τα αιθέρια υφάσματα και εμπνευσμένος από γεωμετρικά μοτίβα, σχεδίασε ρούχα που χαρίζουν στη σύγχρονη γυναίκα άνεση και στυλ!


Καθημερινά σύνολα σε γήινες αποχρώσεις, όπως χακί και μπεζ, απογευματινά ρούχα σε ουδέτερο λευκό με μαύρες, κόκκινες πινελιές και έθνικ αναφορές, καθώς και navy κομμάτια για outdoor αποδράσεις συνθέτουν μοναδικές προτάσεις για urban chic αποτέλεσμα.

Οι ζεστές νύχτες του καλοκαιριού παίρνουν φωτιά με φορέματα σε ίσια ή balloon γραμμή, μακριά ή κοντά, αέρινα ή στενά, με sexy κοψίματα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους ή την πλάτη, ενώ χρωματικά κινούνται ανάμεσα στο έντονο φουξ, το ρομαντικό κοραλλί, το φωτεινό πράσινο και το μυστηριώδες μπλε.

Τη νέα συλλογή ολοκληρώνουν σύνολα με εντυπωσιακά floral και εμπριμέ patchwork που παραπέμπουν σε πίνακα ακουαρέλας, καθώς και all time classic κομμάτια σε αυστηρές γραμμές μαύρου και λευκού, που ικανοποιούν κάθε ενδυματολογική σας επιθυμία.

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Δούκισσα Νομικού, στο πρόσωπο της οποίας εξυμνείται η γοητεία της θηλυκότητας.

Δες τα φορέματα της νέας συλλογής!



































www.ladieswall.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...