10 κανόνες για να δείχνεις θεά ό,τι κι αν φορέσεις!

Το θέμα δεν είναι να κρύβεσαι και να κουκουλώνεσαι, αλλά να μένεις στα θετικά. Η Stylista δοκίμασε και αναφέρει τα πιο αποτελεσματικά tips για τέλειο κορμί μέσα από τέλεια ρούχα και αξεσουάρ.

1. Για το σωματότυπο-αχλάδι, μέρος 1ο: Εναλλακτικός τίτλος: «Το Ξεκάρφωμα». Προτιμάς φορέματα και τοπ με διάφορες διακοσμήσεις στην περιοχή των ώμων και του ντεκολτέ (βολάν, μιλιτέρ επωμίδες, φουσκωτό μανικάκι κ.λπ.), γιατί τραβάνε το βλέμμα μακριά από το επίμαχο σημείο της περιφέρειας και το εστιάζουν στο συνήθως υπέρκομψο μπούστο σου (μην ξεχνάς και τα σέξι ντεκολτέ, που εσύ μπορείς να τα φοράς ανετότατα).

2. Εφηβικός σωματότυπος: Πρόσθεσε καμπύλες με σέξι μίνι body-consious φορέματα. Όταν φοράς ντε-πιες, μην ξεχνάς ποτέ τη ζώνη σου – υπογραμμίζει όμορφα τη μεσούλα. Επένδυσε σε ένα μαύρο μεσάτο σακάκι και φόρα το άνετα με τα πάντα.
3. Φούστες και φορέματα σε γραμμή Α κολακεύουν ανυπερθέτως την περιφέρεια. Τόσο απλό.
4. Tip αφιερωμένο στις αφράτες γαμπίτσες: Ας αποφεύγουν τα πολύ λεπτεπίλεπτα παπούτσια με φλατ σόλες και λεπτά τακούνια και ας προτιμούν τα παπούτσια με πλατφόρμα και χοντρό chunky τακούνι. Δημιουργούν μια πιο σωστή αναλογία με τη γαμπίτσα, η οποία δείχνει κούκλα, χυμώδης και σέξι.
5. Για τα πληθωρικά κορίτσια που γουστάρουν τα εμπριμέ: Ας τα φορούν, φτάνει να προτιμούν τα prints που δεν είναι πολύ «φορτωμένα» και «πέφτουν» όμορφα και διακριτικά πάνω σε σκούρο φόντο.
6. Μεγάλο στήθος; Μικρό το κακό. Αποφεύγεις τα εμπριμέ τοπ καθώς και τα πολύ «κλειστά» τοπ, που δεν έχουν καθόλου ντεκολτέ. Προτιμάς τα τοπ που ακολουθούν τη γραμμή του σώματος χωρίς να εφαρμόζουν πάνω του και τα βαθιά, στενά V ντεκολτέ. Γενικά, κρατάς το σώμα «μίνιμαλ» από τη μέση και πάνω αποφεύγοντας βάτες, φουσκωτά μανίκια και άλλα τέτοια που το «φορτώνουν».
7. Για πιο μακριά πόδια: Προτιμάς τα ντε-πιες και ειδικά τις ψηλόμεσες φούστες και παντελόνια. Προτίμησε η ζώνη σου να είναι σε ίδια ή παρόμοια απόχρωση με το παντελόνι ή τη φούστα και όχι με το τοπ σου (ένα κι ένα κάνουν δύο).
8. Για να φαίνεσαι πιο ψηλή: Τακούνια, τακούνια, τακούνια. Οτιδήποτε με κάθετες ρίγες (τοπ, φόρεμα) σου κάνει, καθώς και οτιδήποτε άλλο με κάθετα στοιχεία (πουκάμισα, V ντεκολτέ, τοπ και πανωφόρια που «κλείνουν» με φερμουάρ). Απόφευγε τα cropped παντελόνια και μην ξεχνάς τα αξεσουάρ: Φόρα ένα ζευγάρι μακριά παιχνιδιάρικα σκουλαρίκια, δέσε τα μαλλιά σε ένα ψηλό ponytail με ένα ωραίο μεταξωτό φουλάρι.
9. Για το σωματότυπο-αχλάδι, μέρος 2ο: Ντύνε τη μεσογειακή κορμάρα με ντε-πιες: Σκούρο παντελόνι ή φούστα από κάτω, ανοιχτόχρωμο τοπ από πάνω (και ποτέ το αντίστροφο). Φέρνει μια ωραία ισορροπία στο σώμα αυτός ο συνδυασμός.
10. Κι άλλο tip για αφράτες γαμπίτσες: Το (πολύ trendy κιόλας) μίντι μήκος αποκαλύπτει μόνο το χαμηλό μέρος της γάμπας, που είναι και το λιγότερο «προβληματικό». Συνδυάζεις με το σωστό παπουτσάκι που λέγαμε πριν και είσαι κουκλίτσα.


www.stylista.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...