Lancaster Suncare: γιορτάζει και σου κάνει ένα hot καλοκαιρινό δώρο!

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να εξοπλίζετε το νεσεσέρ της παραλίας, γιαυτό και σπεύδω να σας ενημερώσω για την ενέργεια της Lancaster που έρχεται στην κατάλληλη στιγμή!


Η εταιρεία-θεσμός στην αντηλιακή προστασία κλείνει 40 χρόνια αγάπης με τον ήλιο και το γιορτάζει με ένα σούπερ δώρο: αγοράζοντας αντηλιακά Lancaster Sun Care αξίας 50 ευρώ μέχρι και τις 11 Ιουνίου, αποκλειστικά στα Hondos Center, κερδίζεις δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για την επόμενη αγορά σου στους οίκους Lancaster, Calvin Klein, Davidoff, Marc Jacobs, Chloé, Balenciaga, Vera Wang, Joop!, Jennifer Lopez, Chopard, Cerruti, Jil Sander, Lagerfeld, Nikos.
Και επειδή ο ήλιος είναι ο νούμερο ένα εχθρός της επιδερμίδας, να είσαι σίγουρη πως τα αντηλιακά της Lancaster είναι μια έξυπνη επένδυση που θα σε βγάλει κερδισμένη σε κάθε περίπτωση, για αυτό αξίζει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία!
Info: Η περίοδος εξαργύρωσης της δωροεπιταγής είναι έως 30 Ιουνίου. H χρήση της δωροεπιταγής είναι εφάπαξ, σε μία μόνο αγορά αξίας €100 και πάνω, όπου εξαργυρώνεις τη δωροεπιταγή αξίας €50 και πληρώνεις το υπόλοιπο της αξίας αγοράς.


http://www.beautylicious.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...