Άντρες: μύθος και πραγματικότητα, volume II

Πόσες στερεοτυπικές φράσεις μπορείτε να σκεφτείτε σε δέκα δευτερόλεπτα που να προσδιορίζουν την αντρική ύπαρξη; Τουλάχιστον πέντε, αν το καλοσκεφτείτε. Κι όμως, να που μερικά από τα πιο κλισέ πράγματα που ξέραμε για τους άντρες, απλά δεν ισχύουν.


       1. οι άντρες μισούν τη δέσμευση: πόσες φορές έχετε πιάσει τον καλό σας να κάνει ένα ανόητο αστείο ή να «κοιτάει αλλού» όταν του λέτε κάτι τρυφερό; Οι άντρες, δέσμιοι της «άγριας» και σκληρής εικόνας τους, γίνονται έρμαια παιδιάστικης συμπεριφοράς. Η αλήθεια είναι όμως ότι όλοι επιθυμούν να βρουν τρυφερότητα και αγάπη με τη γυναίκα των ονείρων τους. 

       2. Οι άντρες δεν επικοινωνούν: εχμ, καλά, αυτό είναι μια αλήθεια που δε μπορούμε να της γυρίσουμε την πλάτη. Μήπως όμως έχουμε βάλει κι εμείς το χεράκι μας λιγάκι; Οι άντρες έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί μας, τις περισσότερες φορές όμως δεν το κάνουν γιατί φοβούνται τη δική μας αντίδραση. Ισως αν χαλαρώναμε και τους βλέπαμε με μεγαλύτερη κατανόηση, κι εκείνοι με τη σειρά τους να απελευθερώνονταν. 

       3. Οι άντρες δεν τα παίρνουν όλα προσωπικά: δείχνουν αγέρωχοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Στην πραγματικότητα όμως οι άντρες είναι απόλυτα ευάλωτοι με τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι άντρες καταφεύγουν στην αυτοκτονία τέσσερις φορές περισσότερο από τις γυναίκες. Μην αποπαίρνετε τον αγαπημένο σας. Φροντίστε τον και γεμίστε τον αγάπη και θα δείτε πόσα πράγματα έχει να σας αντιπροσφέρει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...