Nivea Lounge στο Astir Beach

Πώς θα σας φαινόταν να συνδυάζετε το μπάνιο σας στη θάλασσα ή την πισίνα με στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας; Εμάς μας ακούγεται υπέροχο! Ένας σύγχρονος χώρος υψηλών προδιαγραφών, το Nivea Lounge –η εταιρεία Nivea φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από τη «γέννησή» της και  αποφάσισε να το γιορτάσει δημιουργώντας το δικό της χώρο στην Ελλάδα....


μόλις άνοιξε τις πύλες του στο Astir Beach του Αστέρα Βουλιαγμένης, και είναι αφιερωμένος στην απόλυτη περιποίηση προσώπου και σώματος. Το μίνιμαλ ύφος με τις διακριτικές και καλόγουστες μπλε πινελιές σας προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο για τη μοναδική ιεροτελεστία χαλάρωσης που πρόκειται να ακολουθήσει.
NIVE_ Lounge_I_new
Τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε στο Nivea Lounge; Στις ειδικές καμπίνες θεραπειών θα απολαύσετε προγράμματα ευεξίας και τόνωσης για το σώμα από εξειδικευμένους επαγγελματίες, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε θεραπείες για την επιδερμίδα του προσώπου, να περιποιηθείτε τα άκρα σας με μανικιούρ και πεντικιούρ, να φροντίσετε τα μαλλιά σας. Κι όλα αυτά αποκλειστικά με προϊόντα Nivea.
To Nivea Lounge ανοίγει τις πόρτες του επίσημα στο τέλος της εβδομάδας. Τηλέφωνο κρατήσεων: +6987 12 24 70.


http://www.fashionlove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...