Eliot και Erika: Οι Δύο Κεφάτοι Χαρακτήρες της Swarovski!

Ο Eliot και η Erika είναι δύο μικροσκοπικοί χαρακτήρες που, χάρη στο κεφάτο, πολύχρωμο καρτουνίστικο σχέδιό τους, τη μοντέρνα εμφάνιση και τα εκφραστικά τους μάτια, εμπνέουν πάθος στους συλλέκτες που τα λατρεύουν!

Ο νεαρός ήρωάς, που αρχικά ονομάστηκε Elvis, επιστρέφει ως ανερχόμενος καλλιτέχνης και ζωγράφος γκράφιτι με το ψευδώνυμο Eliot.

Από την πρώτη εμφάνισή τους στη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2008, το ζευγάρι έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, ενώ οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο το περιμένουν με ανυπομονησία κάθε σεζόν!



Ο Eliot και η Erika, δύο άμεσα αναγνωρίσιμα κομμάτια που αποδεικνύουν τη μοναδική δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία της Swarovski, επανεμφανίζονται κάθε έξι μήνες με ολοκαίνουργιο στυλ και αξεσουάρ, σύμφωνα με την έμπνευση και τη διάθεση που έχει ανάλογα με την εποχή η Nathalie Colin, Διευθύντρια δημιουργικού της Swarovski.



Όταν δημιούργησα αυτούς τους δύο λιλιπούτειους χαρακτήρες, τους φαντάστηκα ως συμπληρωματικά αντίθετους, έχοντας ως πηγή έμπνευσης τη φιλοσοφία του γιν και του γιανγκ. Η Erika συμβολίζει τη χαρά της ζωής και τη θετική αντίληψη των πραγμάτων, ενώ ο Eliot είναι πιο σκανταλιάρης και καμιά φορά γκρινιάρης...”, δηλώνει η ίδια.






Σύμφωνα με την ιστορία, ο Eliot και η Erika γεννήθηκαν από ένα κρυστάλλινο αυγό και τη στιγμή της γέννησής τους οι νεράιδες τούς χάρισαν τη δύναμη να σκορπούν παντού χαρά και ποίηση. Κάθε σεζόν μπορείτε να ανακαλύπτετε εκ νέου τη μαγεία τους με τις καινούργιες περιπέτειες που έχουν να αφηγηθούν, το κεφάτο σχέδιο, το δροσερό στυλ, τη μοντέρνα διάθεση και τα έντονα χρώματα.



Φέτος το καλοκαίρι, αυτό το αχώριστο ζευγάρι περιλαμβάνει άφθονες μικροσκοπικές λεπτομέρειες.

Ο Eliot, καλλιτέχνης και «κακό» παιδί, είναι έτοιμος να ζωγραφίσει με σπρέι τον υπέροχο φιόγκο στο κεφάλι της Erika! Για πρώτη φορά, εκείνη ανασηκώνει το βλέμμα της γεμάτη έκπληξη, ενώ το σώμα της, από μικροσκοπικά κρύσταλλα τοποθετημένα με την τεχνική Pointiage, είναι επικαλυμμένο σε ορισμένα σημεία με πολύχρωμη εποξική ρητίνη. Ο Eliot εξακολουθεί να έχει τη σκανταλιάρικη έκφραση των προηγούμενων σεζόν, η οποία αναδεικνύεται από διάσπαρτα μικροσκοπικά λαμπερά ροζ κρύσταλλα.



Στην αρχή κυκλοφόρησαν ως μενταγιόν, αλλά τώρα ο Eliot και η Erika εμφανίζονται σε μια ολόκληρη σειρά δερμάτινων προϊόντων της Swarovski, όπως πορτοφόλια για νομίσματα, τσαντάκια, αλλά και γούρια για τσάντες.

Σε αυτήν τη λαμπερή και χαρούμενη σειρά αξεσουάρ αποτυπώνεται το πρόσωπο του Eliot και της Erika, με μάτια που λάμπουν χάρη στα πολυάριθμα πολυεδρικά κρύσταλλα.



Για τις επόμενες σεζόν, έχουν ήδη προγραμματιστεί πολλές άλλες περιπέτειες για τον Eliot και την Erika. Αυτοί οι σκανταλιάρικοι χαρακτήρες, που σφύζουν από ζωντάνια και λάμψη, θα συνεχίσουν να αιφνιδιάζουν τους θαυμαστές τους, ενσαρκώνοντας ιδανικά το στόχο της Swarovski να προσδίδει γοητεία στην καθημερινότητα.

Τους δύο μικροσκοπικοί χαρακτήρες θα βρεις διαθέσιμους στα καταστήματα Swarovski.


http://www.ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...