Άσε τα άστρα να σου δείξουν το αδύνατο σημείο του

Κάθε άντρας έχει τα αδύνατα σημεία του. Εσύ δεν έχεις παρά να συμβουλευτείς τον οδηγό αυτό και να τα εκμευταλλευθείς.

ΚΡΙΟΣ
Αν θες να ανεβάσεις έναν Κριό στον έβδομο Ουρανό, χαϊδέψε τα χείλη του με τα δάχτυλά σου, δάγκωσέ του απαλά το αφτί, τρίψε τους κόρφους του, άγγιξε τις ρίζες των μαλλιών του. Η ερωτογενής «αχίλλειος πτέρνα» του Κριού βρίσκεται στο κεφάλι του.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ευαίσθητο σημείο του είναι ο λαιμός. Δοκίμασε να του φτιάξεις τη γραβάτα ή να τον χαϊδέψεις στο μήλο του Αδάμ και θα μείνεις άναυδη με την αντίδρασή του. Δάγκωσέ του απαλά τον αυχένα, γαργάλησε την καρωτίδα ή άγγιξε το σβέρκο του. Δε θα σε αφήνει να σηκωθείς από το κρεβάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν καταφέρεις να φτάσεις στη μασχάλη του, θα τον κάνεις να τρελαθεί από πόθο. Ξεκίνα από τις άκρες των δαχτύλων του χεριού του, χάιδεψε τον καρπό, ακούμπα με τα χείλη την κοιλότητα του αγκώνα. Γαργάλησέ τον ελαφρά στο μπράτσο και φίλησέ τον στη μασχάλη. Μετά μπορεί να κάνει τα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για να ξυπνήσεις τις ερωτικές επιθυμίες ενός Καρκίνου, άγγιξέ τον στο θώρακα. Χάιδεψε το στέρνο και τις θηλές και θα τον δεις να ανατριχιάζει από ηδονή. Αυτό που τον αναστατώνει όμως είναι το φιλί. Δυνατό, παθιασμένο, υγρό, βαθύ, με διάρκεια.

ΛΕΩΝ
Πρότεινέ του ένα μπάνιο και εξασφάλισες την αποδοχή του. Αυτό που θέλει, αλλά ποτέ δε θα σου πει, είναι να του χαϊδέψεις την πλάτη. Τρίψε απαλά τη σπονδυλική του στήλη, φίλησε τον στους ώμους, άγγιξέ τον στα πλευρά και ετοιμάσου για μοναδικές στιγμές πάθους και ηδονής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κοιλιά είναι το μαγικό «κλειδί» αν θες να ξελογιάσεις έναν Παρθένο. Θυμήσου ότι είναι λάτρης της καθαριότητας. Κάντε μαζί μπάνιο και ρίξε του με το ντους νερό στον αφαλό. Η αποπλάνηση θα ολοκληρωθεί με ντελικάτες γρατσουνιές στο δέρμα και παιχνιδιάρικα χάδια με τα μαλλιά σου.

ΖΥΓΟΣ
Άγγιξε ένα Ζυγό στο κάτω μέρος της πλάτης και θα χάσει την αυτοκυριαρχία του ακόμη κι αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. Για να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, πρέπει να στραφείς προς τα κάτω. Σε αυτό που αποκαλούμε «ιερόν οστού» ή αλλιώς «ουρά». Ο ερωτικός παράδεισός του βρίσκεται στις οπίσθιες ροδαλές καμπύλες του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.
Για να διεγείρεις ένα Σκορπιό δε χρειάζονται πολλά. Ολόκληρο το σώμα του, από την κορυφή μέχρι τα νύχια, είναι γεμάτο ερωτικά κουμπιά, αρκεί να έχεις βελούδινες παλάμες. Ωστόσο, έχει κι αυτός το αδύνατο σημείο του. Βρίσκεται στο ύψος των βουβώνων, μία παλάμη περίπου κάτω από τον αφαλό. Μη διστάσεις, δεν έχει αναστολές. Προχώρα άφοβα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χάιδεψέ τον στο εσωτερικό μέρος του μηρού, λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Θα χαλαρώσει αμέσως. Ασχολήσου με τα μαλλιά του ή κάνε του μασάζ στα απαγορευμένα σημεία. Ένα ερωτικό ρίγος θα διαπεράσει το σώμα του και θα παραδοθεί άνευ όρων. Με απαλά χάδια και επιδέξια γρατσουνίσματα θα τον τρελάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν αποφασίσει να σου δοθεί σε περιμένουν εκπλήξεις. Άγγιξε τις πιο απόκρυφες και σκοτεινές περιοχές στο σώμα του και δε θα χάσεις. Ο αφαλός και τα γύρω σημεία, καθώς και το εσωτερικό όλων των κλειδώσεων του αποτελούν τις ερωτογενείς ζώνες του, αν εξαιρέσει κανείς την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Όταν την προσεγγίσεις, θα καταλάβεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για να τον αναστατώσεις επικεντρώσου στα άκρα. Άγγιξε τον στο πίσω μέρος της γάμπας, τρίψε τους αστραγάλους, χάιδεψε τα πέλματα. Προχώρα απαλά. Δεν αντέχει αδεξιότητες, απότομες κινήσεις ή απεριποίητα σώματα. Φέρσου με γλύκα και μην ξεχνάς ότι τρελαίνεται για φτερά και πούπουλα.

ΙΧΘΥΕΣ
Δε θέλει πολλά για να ανάψει. Γαργάλησέ του τις πατούσες, κάνε του μασάζ στα δάχτυλα. Χάιδεψε τις καμάρες των ποδιών του και χάρισέ του στιγμές ανεπανάληπτης απόλαυσης. Αν κι εσύ το θες, μπορείς ακόμα και να τον δέσεις.


http://www.shape.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...