Πολύχρωμο Vintage

Αναζητώντας τον ιδανικό χώρο για να στεγάσει τη μοναδική συλλογή του από μοντέρνα έπιπλα οι Jean-François και Sophie κατέληξαν στο να εγκατασταθούν σε ένα διαμέρισμα που αποτελείται από έξι δωμάτια σε μια διαδοχική σειρά, στην περιοχή Cinquantenaire των Βρυξελών.


Η διάταξη των χώρων έδωσε χαρακτήρα εκθεσιακού χώρου, κάτι που επιθυμούσε ο Jean-François καθώς είναι πωλητής αντικών και συχνά φέρνει πελάτες στο σπίτι του για τους δείξει τα έπιπλα μέσα σε ολοκληρωμένο χώρο σπιτιού και όχι χαμένο μεταξύ άλλων επίπλων όπως συμβαίνει στα καταστήματα-εκθετήρια. Αυτό έδωσε έναν μοναδικό χαρακτήρα καθώς τα έπιπλα δεν επιλέγονται τόσο γιατί ταιριάζουν, αλλά για να παρουσιαστούν στους υποψήφιους πελάτες.

Παραδόξως όμως το αποτέλεσμα δεν είναι μια ετερόκλητη μάζα αντικειμένων που τίποτα δεν ταιριάζει με το διπλανό του, αντίθετα μάλιστα, οι υφές, τα χρώματα και το στυλ δημιουργούν έναν συγκερασμό, μια συνοχή που επιτρέπει στο χώρο να αποκτήσει έναν δικό του χαρακτήρα επιτρέποντας μας και εμάς να απολαύσουμε το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα γεμάτο χρώματα.





http://www.viewdeco.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...