Οι stylists της Rachel McAdams και της J.Lo αποκαλύπτουν επαγγελματικά μυστικά

Η συνέντευξη του celebrity stylist Rob Zangardi και της costume designer Mariel Haenn
Εντυπωσιακή μέσα σε μια τουαλέτα Marchesa με κόκκινη δαντέλα και nude τούλι, εμφανίστηκε η Rachel McAdams στην πρεμιέρα της ταινίας, “Midnight in Paris” στο Φεστιβάλ των Καννών. Ποιοι όμως  ευθύνονται για την επιλογή του συγκεκριμένου κομματιού;



Ανοίγοντας τη ντουλάπα, ανακαλύψαμε  ένα ταλαντούχο δίδυμο, τον celebrity stylist Rob Zangardi και την costume designer Mariel Haenn, οι οποίοι έχουν πελάτες μεταξύ άλλων, τη Jennifer Lopez, τη Rihanna και τον Will Smith. Σε συνέντευξή που έδωσαν μίλησαν φυσικά για το red carpet, και είπαν μεταξύ άλλων τα εξής:


-Το στυλ της Rachel McAdams θυμίζει κάτι από old Hollywood, ενώ είναι νεανικό και ταυτόχρονα σέξι
-Το στυλ στο red carpet είναι σχετικά συντηρητικό, καθώς υπάρχει η  τάση οι celebrities να κάνουν πιο ασφαλείς επιλογές. Οι πελάτες μας πάντως, τολμούν να πάρουν μικρά ρίσκα.
- Βασιλιάδες ‘designers” στο red carpet θεωρούμε τους: Elie Saab φτιάχνει καταπληκτικά φορέματα. Επίσης τους Marchesa και Monique Lhuillier. Όλοι τους δημιουργούν καινούργια, φρέσκα σχέδια, τα οποία μπορούν όμως μπορούν να φορεθούν. Πολλοί designers φτιάχνουν εκπληκτικά couture κομμάτια τα οποία όμως δεν είναι καθόλου πρακτικά.
- Τips για το red carpet:  Διπλής όψης κολλητική ταινία για σταθερότητα των υφασμάτων πάνω στο σώμα, κάλυψη στις θηλές με ειδικά καλύμματα από σιλικόνη, και εσώρουχα κομμένα με λέιζερ για να μην διαγράφονται οι ραφές.
- Η πιο εντυπωσιακή red carpet στιγμή –μέχρι σήμερα- ήταν όταν η Rachel, εμφανίστηκε στα βραβεία Όσκαρ φορώντας μια couture χειροποίητη δημιουργία Elie Saab.
- H πιο ενημερωμένη celebrity σχετικά με τους fashion designers είναι η Jennifer Lopez. Eίναι τόσο καιρό στη βιομηχανία, και αυτό είναι κάτι που το αποκτάς με την εμπειρία.
- Έχει σημαντικό αντίκτυπο στις πωλήσεις, ενός  brand το ρούχο  θα επιλέξει να φορέσει κάποιος celebrity. Πρόσφατα η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο show “American Idol” φορώντας  ένα ασύμμετρο φούξια τοπ Valentino. Όπως μας ενημέρωσαν, την επόμενη ημέρα, ήταν ήδη  sold out!


http://www.stylista.gr
 
μεταχειρισμενοι server, workstation, φορτιστες laptop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...