Techno colour- Τα χρώματα της σεζόν

Τα χρώματα της σεζόν, για την άνοιξη και το καλοκαίρι, που μας πρότειναν οι μεγάλοι οίκοι και οι σχεδιαστές τους είναι απλώς, με δύο λέξεις, ακαταμάχητα και εκρηκτικά!



Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ονόματα όπως, JIL SANDER, NINA RICCI, SPORTMAX, VERSACE, VERSUS, DIANE VON FURSTENBERG, MARNI, LANVIN, PRADA, STELLA McCARTNEY, MICHAEL KORS, VALENTINO, BURBERRY PRORSUM.Φέτος αναζητήστε τα πιο φλούο χρώματα, που θα βρείτε στην αγορά.
Τα χρώματα που θα λατρευτούν από εδώ και πέρα είναι το φούξια, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το μωβ, το πράσινο, το τιρκουάζ, το κόκκινο, το μπλε ελεκτρίκ, το lime και το top tip της σεζόν είναι πως όλα αυτά θα συνδυαστούν μεταξύ τους. Τολμηρό; Όντως, αλλά και απόλυτα ακαταμάχητο για όλες μας, ειδικά την περίοδο που πια θα έχουμε μαυρίσει και λίγο από τον καλοκαιρινό ήλιο και όλα αυτά τα φλούο χρώματα θα κάνουν την απόλυτη αντίθεση με το δέρμα μας! Δεν ξέρουμε αν όλη αυτή η έντονη χρωματική παλέτα ήρθε για να μας δώσει έναν τόνο αισιοδοξίας, πράγμα πολύ πιθανό, αφού η μόδα, ανά τους αιώνες, υπήρξε καθρέφτης των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών πραγμάτων, είτε βρισκόταν σε απόλυτη συνάρτηση με τα αυτά, είτε ήταν απόλυτα αντίθετη, με σκοπό να αναπτερώνει το ηθικό του κόσμου, όπως, πιθανότατα, συμβαίνει και εδώ. Έτσι, σε μια περίοδο που μας προβληματίζουν ακόμα και τα πιο προφανή πράγματα, βάλτε χρώμα στη ζωή σας και αναζητείστε την, ίσως χαμένη από καιρό, αισιοδοξία σας! Αυτό μπορείτε να το κατορθώσετε με δύο τρόπους, όπως μας έδειξαν και οι μεγάλοι οίκοι. Είτε θα επιλέξετε ένα συγκεκριμένο χρώμα και θα κάνετε το ντύσιμο σας πολύ επιβλητικό, όπως ένα maxi φόρεμα, είτε θα συνδυάσετε δύο, ακόμα και τρία χρώματα μεταξύ τους. Το πρώτο, μας το έδειξε με υπέροχα αποτελέσματα ο Jil Sander.
ermoumag ermoumag prada spring summer 2011 1 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
ermoumag ermoumag techno color 2 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
ermoumag ermoumag max mara ss2011 3 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
ermoumag ermoumag jil sander spring 2011 11 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
Το δεύτερο, είναι λίγο τολμηρή επιλογή, ωστόσο πολύ ανατρεπτική. Ενδεικτικά, εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε χρωματικούς συνδυασμούς που μέχρι σήμερα δεν θα τολμούσατε καν να τους σκεφτείτε κι όμως το αποτέλεσμα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Συνδυάστε λοιπόν, άφοβα, το κίτρινο με το φούξια, το μπλε με το κίτρινο, το πράσινο με το φούξια, το κίτρινο με το μωβ, το πράσινο με το γαλάζιο, το μωβ με το πορτοκαλί, το φούξια με το μωβ, το λευκό με το κίτρινο, το κόκκινο με το μπλε, το μωβ και το κίτρινο ακόμα και με το φούξια!
ermoumag ermoumag nina ricci 2 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόνermoumag ermoumag Jil Sander Milan Fashion Week 2011 3 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόνermoumag ermoumag nina ricci 1 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
ermoumag ermoumag Marni 1 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
ermoumag ermoumag Marni 2 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
ermoumag ermoumag techno color2 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
Για εσάς τις πιο τολμηρές, υπάρχει πάντα και η επιλογή της τριχρωμίας. Δύσκολο να επιτευχθεί μεν, αλλά όταν γίνει σωστά είναι μαγεία! Προτιμήστε τριχρωμίες όπως: κίτρινο- φούξια- μπλε, κίτρινο- φούξια- πράσινο, μπλε- γαλάζιο- φούξια, μωβ- γαλάζιο- μπλε, κίτρινο- μπλε- μαύρο (σε μικρή ποσότητα το τελευταίο), πορτοκαλί- φούξια- μπλε, πορτοκαλί- φούξια- πράσινο, λευκό- κίτρινο- μαύρο (πάλι, σε μικρή ποσότητα το μαύρο), μωβ- κόκκινο- φούξια, φούξια- κόκκινο- μπλε και οποιονδήποτε άλλο χρωματικό συνδυασμό, που μπορεί να σκεφτείτε και από μόνες σας!
ermoumag ermoumag Jil Sander Milan Fashion Week 2011 21 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
ermoumag ermoumag prada spring summer 2011 2 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
Για όσες από εσάς τρομάζετε με την παραπάνω διαδικασία επειδή, ίσως φοβάστε το συνδυασμό τόσων χρωμάτων μεταξύ τους, υπάρχει και η τελευταία λύση για τη σεζόν.Το να επιλέξετε μόνο ένα χρώμα σε παντελόνι, σορτς, ή φούστα. Τα παντελόνια ειδικά, έχουν κατακλύσει ήδη την αγορά και κατά πάσα πιθανότητα θα τα βρείτε σε τζίν ύφασμα. Κρατείστε λοιπόν αυτό, ως βασικό οδηγό στο ντύσιμο σας και ’’ηρεμήστε’’ το με ένα basic τοπ από πάνω, όπως είναι μια μονόχρωμη φανέλα, ένα t- shirt, ή ένα πουκάμισο. Προτιμήστε το λευκό, το γκρι και το σκούρο- σχεδόν used- μπλε. Έτσι η ένταση θα μείνει στο παντελόνι, το σορτς, ή τη φούστα σας και όλο το υπόλοιπο ντύσιμο θα χρησιμεύει ως κορνίζα αυτού. Έτσι κι εσείς δεν θα νιώθετε άβολα. Όπως και να έχει, σε μεγάλη, σε μέτρια, σε μικρή ποσότητα, με συνδυασμούς μεταξύ τους, ή όχι, φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, βάλτε χρώμα στη ζωή σας και φτιάξτε τη διάθεση και την καθημερινότητα σας με έναν τρόπο τόσο απλό, αλλά και ευφάνταστο συγχρόνως!
ermoumag ermoumag Jil Sander Milan Fashion Week 2011 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
ermoumag ermoumag max mara ss2011 21 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
ermoumag ermoumag max mara ss20113 Techno colour  Τα χρώματα της σεζόν
http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...