Mελισσοκέρι. Η διαχρονική αγνότητα

Όραση, αφή, όσφρηση. Μερικές από τις ανθρώπινες αισθήσεις. Θέλετε να τις αναστατώσουμε; Έτσι …για λίγο!…Ναι; Πάμε λοιπόν!
Φέρτε σε επαφή ένα ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ με κάθε άνθρωπο. Θα ακολουθήσουν κατά απόλυτα εξακριβωμένη σειρά τα παρακάτω:

Πρώτα θα παρατηρήσετε μια προσπάθεια του να το ακουμπήσει, μετά να το μυρίσει , και μετά ψηλαφώντας το να καταλήξει να το θαυμάζει! Έτσι γινόταν πάντα, έτσι γίνεται και έτσι θα γίνεται!.
Η αίσθηση της διαχρονικής αγνότητας, της καθαριότητας, της ομορφιάς και της απλότητας μας πλημμυρίζει σε κάθε μας επαφή μαζί του.

Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των Αιώνων πριν1600- 2000 χρόνια σε ιστορικές αναφορές στον Αρχαίο Αιγυπτιακό πολιτισμό. Πάντα συνυπήρχε με τον άνθρωπο τις συνήθειες και τις ανάγκες του.
Προϊόν και αυτό μεταξύ των τόσων άλλων που απλόχερα μας χαρίζει η μέλισσα. Με ειδικές διαδικασίες απομονώνεται από την κηρήθρα και μετά παραδίδεται σε ανθρώπους με μεράκι να το διαπλάσουν όπως η αισθητική τους αποζητά.
Εκτός της μεγάλης αισθητικής του αξίας, ανάλογης αξίας είναι και η χρηματική του κοστολόγηση στην εμπορική του μορφή συγκρινόμενο πάντα με άλλα κεριά. Καίγονται όμορφα χωρίς να καπνίζουν, χωρίς να σπάνε και με ασυγκρίτως μεγαλύτερη χρονική διάρκεια καύσης από οποιοδήποτε ίδιου μεγέθους κερί.
Κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια, σχήματα και συνήθως σε μικρά μεγέθη για οικονομικούς λόγους, λόγω μεγαλύτερου κόστους από τα συνήθη κεριά παραφίνης.
Από τα χρώματα, ένα μόνο το εκφράζει απόλυτα. Το φυσικό χρυσαφί μελί. Επιλέγεται, χωρίς ενδοιασμούς σαν το κορυφαίο, απόλυτο διακοσμητικό στοιχείο της απλότητας. Η επιλογή του πιστοποιεί γούστο, υψηλή αισθητική και διαχρονική ποιότητα.
ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ!.
ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ !!!! 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...