Η H&M στο νέο εμπορικό River West

Η H&M ανοίγει το 19ο κατάστημα της στην Ελλάδα, στο νέο εμπορικό River West, στη Λεωφόρο Κηφισού 96-98. Το νέο 1.156 τ.μ. κατάστημα για όλη την οικογένεια θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14 Απριλίου, στις 11 π.μ., προσφέροντας μόδα και ποιότητα στις καλύτερες τιμές.


“Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι μεγάλης στρατηγικής σημασίας για την H&M λόγω της μοναδικής του τοποθεσίας. Πιστεύουμε ότι το River West πρόκειται να αποτελέσει σημαντικό σημείο για τη μόδα κερδίζοντας τη προσοχή πελατών από όλα τα δυτικά προάστια. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την τελευταία λέξη της μόδας για όλη την οικογένεια. Η Αθήνα είναι μια συναρπαστική πόλη για την H&M με καταπληκτική δυναμική για περαιτέρω επέκταση”, αναφέρει ο Ralf Wein Country Manager της Ελλάδας.

Το νέο κατάστημα H&M θα προσφέρει βασικά κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα βασισμένα στις πιο σύγχρονες τάσεις για όλη την οικογένεια. Τα τμήματα, H&M Γυναικείο, H&M Μητέρα, H&M Αντρικό, H&M μωρουδιακό, H&M παιδικό, H&M Νεανικό, &Denim, L.O.G.G., Εσώρουχα, Αξεσουάρ πρόκειται να ανανεώνονται καθημερινά με νέες κολεξιόν.

Το νέο κατάστημα H&M βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο IKEA και μοιράζεται το παρκινγκ των 1.500 δωρεάν θέσεων. Το κατάστημα θα ανοίξει για τους πελάτες του από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00 και το Σάββατο 9:00-20:00.

Για την ημέρα των εγκαινίων στις 14 Απριλίου, η H&M θα προσφέρει στους πελάτες της πολλές εκπλήξεις και προσφορές.
Αυτή τη σεζόν, η τάση της μόδας στα H&M είναι το καθημερινό στυλ το οποίο  χαρακτηρίζεται από ένα υπέροχο ανοιξιάτικο συναίσθημα και ταιριάζει τέλεια με τα αξεσουάρ.

“Λατρεύω αυτής της σεζόν το cool 70s στυλ για γυναίκες με ρομαντικά φορέματα και μπλουζάκια, τζιν, μακριές φούστες και σικ σορτς. Τα αξεσουάρ είναι αρκετά τολμηρά”, δήλωσε η Head of Design της H&M, Ann-Sofie Johansson.

Στα μέσα Απριλίου, είναι επίσης η περίοδος λανσαρίσματος της πιο σημαντικής συλλογής της H&M – μιας σειράς από πιο αειφόρα μόδα που ονομάζεται Conscious και που θα δείξει τι μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση πιο «πράσινων» υλικών.
Από το 2007 που ήταν η χρονιά που το πρώτο Η&Μ κατάστημα άνοιξε μέχρι σήμερα, η H&M εγκαινίασε έντεκα καταστήματα στην Αθήνα, τρία στη Θεσσαλονίκη, δύο στη Λάρισα, ένα στη Ρόδο και ένα στη Κομοτηνή. Όλα τα καταστήματα βρίσκονται σε σημαντικές τοποθεσίες και ακολουθούν την τελευταία και πιο σύγχρονη διακόσμηση που αντιπροσωπεύει το στυλ των καταστημάτων της H&M παγκοσμίως. Το κατάστημα στο River West σχεδιάστηκε να προσφέρει μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία με έναν εξολοκλήρου μοντέρνο εσωτερικό διάκοσμο βασισμένο στο Harajuku στυλ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...